Exposició Les superficíes reglades

Del cicle de  Arts visuals "Festival NanoArts"

Les superficíes reglades

L'ús de formes geomètriques com a base de superfícies reglades ha estat habitual al llarg de la història de l'arquitectura. Però qui va experimentar més amb aquestes formes i, en definitiva, qui les va popularitzar va ser l'arquitecte català Antoni Gaudí.

En aquest taller proposem generar diversos tipus de superfícies reglades de manera col•laborativa i a gran escala, estimular la imaginació tridimensional i habitar els espais coberts que es generin.
 

Horaris

Dissabte 7 d'octubre d'11 a 19 h.

Comentaris

Aforament limitat. Edats recomanades: públic familiar. Els nens i les nenes han d'anar acompanyats d'un adult

Promocions

50% de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Arts visuals

Taller

Retrats familiars amb Bernat Solsona

L'il•lustrador Bernat Solsona estarà disponible durant tota la jornada per fer retrats a les famílies que ho vulguin, utilitzant una varietat de figures geomètriques.

Espectacle

Menut Cabaret con Sola & Tully

Personatges entranyables immersos en històries petites i poètiques. Teatre familiar sense text però amb molt d'humor, interpretat per mans i objectes i acompanyat d'un piano.

Taller

Taller de patrons amb Javier de Riba

Un taller per aprendre a imitar la geometria i el cromatisme de les rajoles de Javier de Riba, mitjançant l'ús de stencils o patrons que el mateix artista t'ensenya a crear.  

Jornada

Mural col•lectiu amb Köala

Una activitat en la qual s'experimentarà amb els conceptes de transparència, composició i superposició de color, i es crearà un treball col•lectiu entre tots els participants.

Taller

El ballet de la Bauhaus amb Amaia Martin

Un so pot ser punxegut? I rodó? Una forma geomètrica pot representar un color? Descobreix-ne les respostes creant la màscara del teu personatge al ballet de la Bauhaus.

Taller

Taller d'il•lustració amb xocolata amb Meritxell Duran

Estàs preparat per dibuixar amb xocolata? La il•lustradora Meritxell Duran t'ensenya com la xocolata, a més de ser exquisida, pot ser una eina excel•lent per dibuixar.

Taller

Bon Aprofit

La fruita i la verdura poden ser uns materials excel•lents per jugar, imaginar, crear i, alhora, aprendre les virtuts d'una alimentació sana, ecològica i de proximitat.