Exposició Jenny Hval

Del cicle de  Música "DNIT"

Jenny Hval

Presenta Blood Bitch

La cantant, compositora i escriptora noruega Jenny Hval s'ha consolidat els últims anys com un dels noms essencials de l'avantguarda artística.

Va debutar l'any 2006, però va ser amb els discos Innocence is Kinky (2013) i Apocalypse, girl (2015) quan es va convertir en una figura de culte i va fascinar la crítica amb la bellesa de la seva veu i una manera particular de fer música incorporant-hi elements de poesia, performance i cinema. El 2016 va llançar al mercat el seu quart àlbum d'estudi, anomenat Blood Bitch, una selecció de cançons sofisticades i elegants en les quals tracta temes de política, gènere, sang i sexualitat. Un disc fílmic, que s'inspira en el cinema de terror dels anys setanta i que ha estat coproduït amb l'artista de noise Lasse Marhaug.

Després d'una extensa gira arreu del món i d'actuar de telonera al tour de The XX, arriba a DNIT per presentar per primera vegada a Espanya el seu últim treball.

 

Horaris

Divendres 28 d'abril, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Lorenzo Senni

Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

 

Concert

Pan Daijing

Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Concert

Paul Jebanasam i Roly Porter

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, una col·laboració que dóna lloc a un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Concert

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial en una ocasió única fins a la data de veure aquests dos artistes performers transgressors junts a l'escenari.

Concert

Raime

Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

Concert

Tropic of Cancer

Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Concert

Holly Herndon

Collages sonors des de la immersió a la cultura postinternet. El seu col·laborador Mat Dryhurst acompanya el xou amb visuals.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

Concert

Samuel Kerridge

L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.