Exposició Holly Herndon

Del cicle de  Música "DNIT"

Holly Herndon

Presenta Platform, juntament amb Mat Dryhurst

La compositora i acadèmica americana Holly Herndon es mou entre els processos digitals més complexos i la música de ball, i aconsegueix una harmonia entre la investigació i l'hedonisme. En el seu imaginari conceptual i posada en escena la imatge és tan important com la música.

 

Herndon va començar la seva carrera explorant els marges menys transitats de l'electrònica contemporània. Es va donar a conèixer sobretot per samplejar la seva experiència diària en la navegació per la web i utilitza YouTube, Skype i altres fonts d'àudio de la web per treure'n dades que formen cops de ritme i textures que fa servir per a les seves cançons.

 

Al seu últim disc, Platform, la música és més visceral, és una reflexió sobre el futur, la tecnologia que ens envolta i la relació que hi tenim. Una protesta contra els perills de l'espionatge on-line, la sobreinformació i el control polític.

 

Herndon actuarà a DNIT acompanyada de Mat Dryhurst, col·laborador seu des del començament i l'encarregat de la part més visual del xou.

 

Horaris

Divendres 31 de març, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Lorenzo Senni

Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

 

Concert

Raime

Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

Concert

Tropic of Cancer

Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Concert

Jenny Hval

Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

Concert

Samuel Kerridge

L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.