Exposició Holly Herndon

Del cicle de  Música "DNIT"

Holly Herndon

Presenta Platform, juntament amb Mat Dryhurst

La compositora i acadèmica americana Holly Herndon es mou entre els processos digitals més complexos i la música de ball, i aconsegueix una harmonia entre la investigació i l'hedonisme. En el seu imaginari conceptual i posada en escena la imatge és tan important com la música.

 

Herndon va començar la seva carrera explorant els marges menys transitats de l'electrònica contemporània. Es va donar a conèixer sobretot per samplejar la seva experiència diària en la navegació per la web i utilitza YouTube, Skype i altres fonts d'àudio de la web per treure'n dades que formen cops de ritme i textures que fa servir per a les seves cançons.

 

Al seu últim disc, Platform, la música és més visceral, és una reflexió sobre el futur, la tecnologia que ens envolta i la relació que hi tenim. Una protesta contra els perills de l'espionatge on-line, la sobreinformació i el control polític.

 

Herndon actuarà a DNIT acompanyada de Mat Dryhurst, col·laborador seu des del començament i l'encarregat de la part més visual del xou.

 

Horaris

Divendres 31 de març, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Lorenzo Senni

Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

 

Concert

Pan Daijing

Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Concert

Paul Jebanasam i Roly Porter

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, una col·laboració que dóna lloc a un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Concert

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial en una ocasió única fins a la data de veure aquests dos artistes performers transgressors junts a l'escenari.

Concert

Raime

Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

Concert

Tropic of Cancer

Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Concert

Jenny Hval

Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

Concert

Samuel Kerridge

L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.