Exposició Tropic of Cancer

Del cicle de  Música "DNIT"

Tropic of Cancer

Presenta Stop Suffering

Tropic of Cancer és el projecte de l'artista Camella Lobo, establerta a Los Angeles. Convertida en una figura de culte, l'artista explora l'espai entre el postpunk i el minimal wave. Uns sintetitzadors solemnes i una veu carregada de reverberacions i distorsió creen un so narcòtic que troba la bellesa en l'obscuritat.


Tropic of Cancer va debutar amb un EP per al segell de techno britànic Downwards el 2009. Ha publicat els seus treballs en diversos segells com Mannequin Records o Ghostly International, però va ser l'EP editat per Blackest Ever Black, The Sorrow of Two Blooms, el que la va situar en el centre de mira de l'escena underground. Stop Suffering és l'últim treball de Tropic Of Cancer, en el qual ha col·laborat Joshua Eustis, exmembre de Telefon Tel Aviv.

Per al concert a DNIT, Lobo estarà acompanyada per la guitarrista Taylor Burch, de DVA DAMAS, i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Horaris

Divendres 24 de febrer, a les 22 h

Promocions

50% de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Lorenzo Senni

Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

 

Concert

Pan Daijing

Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Concert

Paul Jebanasam i Roly Porter

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, una col·laboració que dóna lloc a un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Concert

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial en una ocasió única fins a la data de veure aquests dos artistes performers transgressors junts a l'escenari.

Concert

Raime

Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

Concert

Holly Herndon

Collages sonors des de la immersió a la cultura postinternet. El seu col·laborador Mat Dryhurst acompanya el xou amb visuals.

Concert

Jenny Hval

Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

Concert

Samuel Kerridge

L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.