Exposició Raime

Del cicle de  Música "DNIT"

Raime

Presenten Tooth

Raime és el duo londinenc format per Joe Andrews i Tom Halstead. Han destacat per la seva mestria en l'ús de baixos i textures tenebroses, que mantenen la tensió en cada tall. Les seves influències del postpunk, el techno, el dub i la música industrial han estat presents en els seus treballs, però en cada un s'aborden de manera diferent i sorprenent.

Van debutar l'any 2010 amb el seu primer EP, que també va suposar el primer llançament del reputat segell Blackest Ever Black. Després de diversos EP, van editar l'LP Quarter Turns Over a Living Line, amb el qual es van convertir en un dels noms més excitants de l'electrònica fosca. El juny del 2016 van editar el segon i molt esperat LP, Tooth.

La música de Raime augmenta el seu poder en directe. Per presentar aquest nou disc vénen acompanyats de bateria, que aporta potència a la posada en escena d'aquest nou treball.

 

Horaris

Divendres 27 de gener, a les 22 h

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Lorenzo Senni

Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

 

Concert

Pan Daijing

Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Concert

Paul Jebanasam i Roly Porter

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, una col·laboració que dóna lloc a un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Concert

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial en una ocasió única fins a la data de veure aquests dos artistes performers transgressors junts a l'escenari.

Concert

Tropic of Cancer

Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Concert

Holly Herndon

Collages sonors des de la immersió a la cultura postinternet. El seu col·laborador Mat Dryhurst acompanya el xou amb visuals.

Concert

Jenny Hval

Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

Concert

Samuel Kerridge

L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.