Exposició Pan Daijing

Del cicle de  Música "DNIT"

Pan Daijing

Presenta Fist Piece

L'artista xinesa Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Pan Daijing ha aconseguit situar-se ràpidament com una de les artistes més destacades de l'escena berlinesa d'avantguarda. Tot i que treballa en diferents camps (performance-art en directe, instal·lacions de so o composició de bandes sonores per a cinema i dansa) és coneguda principalment com a artista performer, i genera constantment noves idees a través de xous efímers en què l'art i la música desdibuixen els seus límits. Aquestes performances serveixen d'inspiració per crear la seva música, amb un so a mig camí entre el dark noise i les atmosferes cinematogràfiques. Lack  (PAN, 2017), el seu últim LP, documenta aquestes performances i ho fa en forma de peça operística, en un procés d'edició a partir de diferents mostres i enregistraments de camp recollits en concerts i llocs d'Europa, la Xina i el Canadà.

Horaris

Divendres 26 de gener, a les 22 h

Promocions

50% de dte. Clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Lorenzo Senni

Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

 

Concert

Paul Jebanasam i Roly Porter

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, una col·laboració que dóna lloc a un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Concert

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial en una ocasió única fins a la data de veure aquests dos artistes performers transgressors junts a l'escenari.

Concert

Raime

Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

Concert

Tropic of Cancer

Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Concert

Holly Herndon

Collages sonors des de la immersió a la cultura postinternet. El seu col·laborador Mat Dryhurst acompanya el xou amb visuals.

Concert

Jenny Hval

Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

Concert

Samuel Kerridge

L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.