Exposició Paul Jebanasam i Roly Porter

Del cicle de  Música "DNIT"

Paul Jebanasam i Roly Porter

Presenten ALTAR

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, el projecte en el qual han col·laborat, que arriba a DNIT després d'estrenar-se al Festival Berlin Atonal.

Tots dos són productors que destaquen pel seu domini tècnic i creativitat compositiva. Paul Jebansam es mou entre l'ambient, el metal, el noise i la composició clàssica contemporània. Fins a la data, Continuum (Subtext, 2016) és l'àlbum més icònic de l'artista. Roly Porter es va donar a conèixer com a part de Vex'd al costat de Jamie Teasdale (Kuedo). El seu impressionant àlbum de debut en solitari, Aftertime (Subtext 2011), es va convertir en un dels discos més lloats del subsòl electrònic de tints foscos.

ALTAR suposa la seva primera col·laboració com a artistes, un projecte que se centra en la investigació i la perfecció del so. Utilitzen tècniques de producció d'altres estils musicals com el metal i fan servir processos acadèmics que provenen de la música clàssica, el disseny sonor, la música per a cinema, la programació informàtica o la codificació. El resultat és un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Horaris

Divendres 23 de febrer, a les 22 h

Promocions

50% de dte. Clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Lorenzo Senni

Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

 

Concert

Pan Daijing

Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Concert

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial en una ocasió única fins a la data de veure aquests dos artistes performers transgressors junts a l'escenari.

Concert

Raime

Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

Concert

Tropic of Cancer

Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Concert

Holly Herndon

Collages sonors des de la immersió a la cultura postinternet. El seu col·laborador Mat Dryhurst acompanya el xou amb visuals.

Concert

Jenny Hval

Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

Concert

Samuel Kerridge

L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.