Exposició Samuel Kerridge

Del cicle de  Música "DNIT"

Samuel Kerridge

L'artista britànic presentarà a DNIT el seu últim espectacle audiovisual, Fatal Light Attraction, estrenat al Festival Berlin Atonal del 2016. 

Samuel Kerridge va debutar el 2012 amb un EP al segell Horizontal Ground, al qual va seguir un LP amb el segell de culte Downwards, casa d'artistes tan destacats com Surgeon o Regis. Destaca pel maneig expert que té en la producció de techno industrial i per la capacitat de transformar-lo en un so propi i recognoscible. Treballa en la intersecció entre el drone, el techno industrial i el post-punk, un espai que només ocupa ell.

L'espectacle Fatal Light Attraction (Downwards, 2016) està encapçalat per un intens sistema de llum que envolta Kerridge, de manera que es crea una sensació de moviment que actua com a contrapartida al so. És la il·lusió d'una ombra en moviment acompanyada d'aclaparadores ones d'estimulació hipersensorial.

Horaris

Divendres 24 de novembre, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Lorenzo Senni

Experimentació i trance intimista a càrrec de l'artista italià, acompanyat d'un potent làser xou per presentar el seu nou àlbum, Persona.

 

Concert

Pan Daijing

Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Concert

Paul Jebanasam i Roly Porter

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, una col·laboració que dóna lloc a un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Concert

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial en una ocasió única fins a la data de veure aquests dos artistes performers transgressors junts a l'escenari.

Concert

Raime

Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

Concert

Tropic of Cancer

Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Concert

Holly Herndon

Collages sonors des de la immersió a la cultura postinternet. El seu col·laborador Mat Dryhurst acompanya el xou amb visuals.

Concert

Jenny Hval

Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.