Exposició Conferència a càrrec del comissari: Warhol. L'art mecànic

Conferència - Trobada

Conferència a càrrec del comissari: Warhol. L'art mecànic

El dolç abisme de l'art mecànic

Conferència a càrrec de José Lebrero Stals, director artístic del Museu Picasso de Màlaga i comissari de l'exposició.

José Lebrero és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va cursar estudis d'Història de l'Art i Ciències Polítiques a la Universitat de Colònia (Alemanya) i té un màster en Disseny i Producció Multimèdia Digital per la Universitat La Salle-Ramon Llull. Des del 1996 fins al 2002 va ser conservador en cap del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) i el 2003, director del Centre Andalús d'Art Contemporani  (CAAC) a Sevilla, càrrec que va ocupar fins al seu nomenament com a director artístic del Museu Picasso de Màlaga, el 2009.

Horaris

Dijous 14 de setembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Warhol. L'art mecànic"

Visita exposició

Visita en família: Warhol. L'art mecànic

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.

 

Visita exposició

Visita comentada: Warhol. L'art mecànic

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

 

Projecció

Jackie

no necesita traducción

Projecció

Nico Icon

Un documental sobre la vida, la mort i la transfiguració de Christa Päffgen, altrament coneguda com a Nico, estrella de la Velvet Underground i musa d'Andy Warhol.

Projecció

Berlin

no necesita traducción

Projecció

Impressions de la haute Mongolie

no necesita traducción

Projecció

Le testament d'Orphée

no necesita traducción

Visita exposició

Cafè tertúlia: Warhol. L'art mecànic

Una visita tractant els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar, es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un cafè.

Activitat Autònoma

De la fàbrica al museu

Experimenta amb la idea d'art mecànic. Crea les teves obres en un taller concebut com una fàbrica, usant mitjans de repetició de la imatge i imitant trets del llenguatge de Warhol.