Exposició ESPAI DE MÀGIA TEMÀTICA: Màgia i cinema

Del cicle de  Música "Nits d'estiu Barcelona"

ESPAI DE MÀGIA TEMÀTICA: Màgia i cinema

Tindràs l'oportunitat de veure una demostració de Ferran Homar, professor d'educació superior que té una llarga trajectòria en l'aplicació de la màgia com a instrument d'aprenentatge a les seves classes. En aquesta ocasió farà un recorregut per la història del cinema, per descobrir els grans mags que hi va haver darrere les primeres projeccions i per explicar com els il·lusionistes més prestigiosos feien servir la ciència del cinema en els seus espectacles. Un acte amanit amb efectes de màgia i projeccions històriques escollides per ell. Activitat organitzada en col·laboració amb El Rei de la Màgia.

Horaris

Dimecres 23 d'agost a les 20 i a les 22.15 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Espectacle

There was a fiesta! At Carnegie Hall

Teatre i música es fusionen en aquest espectacle basat en la rocambolesca història d'un duo de swing, que barreja peces mestres del jazz amb grans coplas d'origen espanyol.

Concert

Omar Sosa (Cuba)

Omar Sosa al piano, acompanyat del percussionista Gustavo Ovalles, ofereix un concert en el qual barreja músiques del món amb electrònica i arrels afrocubanes.

Concert

EPP!

Una proposta per descobrir la màgia de la música creada i interpretada amb la percussió a través d'un joc rítmic i de manera participativa. 

Concert

Nit de swing

Concert, ball, tallers i altres activitats al voltant de la cultura del swing. Vine, descobreix i viu la intensitat del swing!

Concert

Croatian Amor + Varg

Música de club i electrònica experimental del nord d'Europa en una sessió doble amb els últims projectes dels artistes Jonas Rönnberg i Loke Rahbek.  

Concert

Kareyce Fotso

La cantant camerunesa Kareyce Fotso presenta un repertori de melodies folk-soul impregnades de gran emoció, acompanyada pel guitarrista Fabien Degryse.

Concert

Babyfather + Lawrence English

Electrònica underground i música ambient en una cita amb les actuacions de Babyfather, el nou el projecte de Dean Blunt, i Lawrence English.

Concert

Els matisos de la veu de baríton

Concert conduït per Marcel Gorgori en el qual s'ofereix una mostra dels diferents matisos, registres i característiques de la veu de baríton, a càrrec de Carles Pachón.

Espectacle

Les dones de Frank

Espectacle musical dedicat a l'icònic Frank Sinatra, en el qual es combinen humor, cançons, històries i anècdotes que recorreran la vida de l'artista.

Espectacle

La meva gran obra

David Espinosa et proposa l'obra de teatre somiada per tot artista, amb un petit matís: tot s'haurà de desenvolupar a escala, com si es tractés de la maqueta d'un arquitecte.
 

Performance

ART IN MOTION: MARINA CAPDEVILA amb DJ Sintetic Collage

Marina Capdevila acosta el seu art urbà a les Nits d'Estiu per pintar en temps real un dels seus murals característics, acompanyada per la música en directe de DJ Sintetic Collage.

Performance

ART IN MOTION: FEM GRAFF amb DJ Sintetic Collage

Amb la música de DJ Sintetic de fons, grafiteres del grup Fem Graff encaixen els estils respectius en una proposta comuna en la qual aflora l'essència d'aquesta comunitat artística.

Performance

ART IN MOTION: ALBERTO DE BLOBS amb DJ Sintetic Collage

Vine a presenciar la creació d'una obra d'art urbà a través de l'atrevida mà d'Alberto de Blobs, que treballarà en directe acompanyat per una sessió de DJ Sintetic Collage.
 

Performance

ART IN MOTION: SEBASTIEN WAKNINE

Sebastien Waknine t'obre les portes d'una dimensió paral·lela, per mostrar-te en directe els éssers impossibles que hi viuen, ambientat per la música de DJ Sintetic.

Espectacle

Rapejant els clàssics

Per raons alienes al centre, ens veiem obligats a cancel•lar el concert Rapejant els clàssics. En lloc seu, es durà a terme l'espectacle La caiguda de la H, amb passi a les 20 h i a les 21.30 h.

Amb la mateixa entrada de Rapejant els clàssics podràs gaudir de l'espectacle La caiguda de la H. En cas contrari, si vols la devolució de les entrades comprades a la taquilla o on-line, t'hauràs de posar en contacte amb nosaltres a través de icaixaforumbcn@magmacultura.net o trucant al 93 476 86 00.


Disculpa les molèsties.
 

Concert

The Sey Sisters

El trio de veus format per les germanes Sey fusiona l'ànima del gòspel i l'esperit africà. Ritme, talent i energia sobre l'escenari.

Espectacle

Nit de la màgia i l'ocultisme

Amb motiu de l'exposició de Tony Oursler, et proposem la Nit de la màgia i l'ocultisme. Il·lusions espectaculars, fenòmens enginyosos en directe, demostracions de màgia de prop i espectacles de màgia.

20 h i 22.15 h
Espai de màgia temàtica: Mentalisme

20 h i 22.15 h
Espai de màgia temàtica: Màgia i cinema

21 h
L’impossibilista, de Sergio Buka

A partir de les 20 h
Espais de màgia de prop i de salón

Espectacle

ESPAI DE MÀGIA TEMÀTICA: Mentalisme

Originals efectes de màgia amb els que s'evidenciaràn els límits de la ment i la relació que existeix entre la màgia i la psicologia, la mnemotècnica, la hipnosis...

Espectacle

El imposibilista, de Sergio Buka

Vols viure l'emoció de ser sorprès a curta distancia? Endinsa't en un viatge per explorar els límits entre la il·lusió i la realitat, en un mon d'imaginari i de desitjos.

Espectacle

ESPAIS DE MÀGIA DE PROP I SALÓ

Una proposta d'activitats variades en diversos espais de CaixaForum que et donen l'oportunitat de viure la tradició de la màgia i veure els mags actuar en la curta distancia.

Espectacle

La caiguda de la H

Una reinterpretació lliure del monòleg més famós de la literatura dramàtica universal, Hamlet, que incorpora també una formació de cambra: clarinet, clarinet baix, violoncel i bateria.