Exposició Lorenzo Senni

Del cicle de  Música "DNIT"

Lorenzo Senni

Presenta Persona

L'artista milanès arriba a DNIT per presentar el seu últim àlbum, Persona, acompanyat d'un potent làser xou. El trance intimista que ofereix Senni l'ha situat com un referent en l'avantguarda de l'experimentació electrònica.


El 2012 va treure Quantum Jelly amb el segell eMego, que li va valer el reconeixement internacional. L'àlbum investiga la música trance dels anys noranta, en transforma l'estructura bàsica i la converteix en un so introspectiu, que ell mateix va batejar com a "trance puntillista". El 2014 va editar l'àlbum Superimpositions, amb Boomkat. L'artista continua explorant la desconstrucció del gènere, creant melodies a través d'arpegis dinàmics amb sintetitzadors i l'ús de la repetició.


El 2016 ha estat un any clau en la carrera de Senni. El fitxatge per Warp Records l'ha posat en el punt de mira i el seu nou EP ha estat avalat per la crítica. Amb Persona, el compositor perfecciona al màxim un discurs en el qual fa dos anys que hi treballa i que li permet que la música trance sigui més accessible per al gran públic.

Horaris

Divendres 26 de maig, a les 22 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Música

Concert

Pan Daijing

Pan Daijing presenta el seu xou més aclamat, Fist Piece, una performance inspirada en una òpera noise en la qual uneix la dansa i la música experimental.

Concert

Paul Jebanasam i Roly Porter

Els artistes Roly Porter i Paul Jebanasam presenten ALTAR, una col·laboració que dóna lloc a un espectacle amb una potència sonora i una intensitat aclaparadores.

Concert

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial

Gaika amb Mykki Blanco com a convidat especial en una ocasió única fins a la data de veure aquests dos artistes performers transgressors junts a l'escenari.

Concert

Raime

Electrònica fosca a càrrec del duo londinenc Raime, que vénen amb una nova posada en escena per presentar el seu nou LP, Tooth.

Concert

Tropic of Cancer

Postpunk i minimal wave amb Camella Lobo, acompanyada per la guitarrista de DVA DAMAS i l'enginyer de so Joseph Cocherell.

 

Concert

Holly Herndon

Collages sonors des de la immersió a la cultura postinternet. El seu col·laborador Mat Dryhurst acompanya el xou amb visuals.

Concert

Jenny Hval

Després d'una extensa gira internacional, Jenny Hval presenta per primera vegada a Espanya el seu últim treball, Blood Bitch.

Concert

Robin Fox

L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

Concert

Samuel Kerridge

L'artista britànic presenta Fatal Light Attraction, un espectacle immersiu en què llum i so ofereixen una experiència d'estimulació hipersensorial.