Exposició Cafè tertúlia: Agon! La competició a l'antiga Grècia

Visita exposició

Cafè tertúlia: Agon! La competició a l'antiga Grècia

Una visita tranquil·la aprofundint en els temes o els aspectes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. Una vegada acabada la visita, es compartiran impressions sobre l'exposició en una tertúlia participativa que inclou material complementari i s'acompanya d'una tassa de cafè (o equivalent). Amb un màxim de 30 persones.

Horaris

Dimecres, a les 16.30 h 

Durada: 2 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Agon! La competició a l'antiga Grècia"

Conferència - Trobada

L'origen del concepte grec agon

Eulàlia Vintró, catedràtica jubilada de Filologia Grega de la Universitat de Barcelona, tracta l'origen i evolució del concepte d'agon a través de textos de la literatura grega.

Conferència - Trobada

CONFERÈNCIA A CÀRREC DEL COMISSARI: AGON! LA COMPETICIÓ A L'ANTIGA GRÈCIA

Introducció a l'esperit competitiu que va caracteritzar els pobles hel·lens a càrrec del comissari de l'exposició, Peter Higgs, especialista en la Grècia clàssica del British Museum.

Visita exposició

VISITA COMENTADA: AGON! LA COMPETICIÓ A L'ANTIGA GRÈCIA

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

Activitat Autònoma

Mimesi

Explora l'esperit competitiu de l'antiga Grècia recreant amb la teva ombra les escenes protagonitzades pels seus herois i els seus déus. Descobriràs que un gest val més que mil paraules!

Visita exposició

VISITA FAMILIAR: AGON! LA COMPETICIÓ A L'ANTIGA GRÈCIA

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició, basat en un tema principal, i activitats participatives a càrrec d'un mediador.