Activitats, tallers, exposicions i conferències adreçats a alumnes de 3 a 18 anys, sobre cultura, sensibilització social i emprenedoria a CaixaForum Barcelona.

Vine a moure't al ritme de les línies de color del Splat!, el gran mural de l'artista nord-americà Sol LeWitt que presideix el vestíbul de CaixaForum. Descobreix aquesta obra d'art a través de l'expressió corporal i la psicomotricitat. 

Més informació
50 % dte. en visites a exposicions i a l'edifici

Taller

CaixaLab Experience. Laboratori d'emprenedoria

Des de l'Obra Social "la Caixa", a través d'eduCaixa, impulsem l'excel·lència en l'educació amb iniciatives innovadores i dinàmiques que siguin de valor per a alumnes i professors.

Els alumnes podran gaudir d'activitats conduïdes per un monitor, en les quals aprendran el concepte d'emprenedoria i les característiques i els valors d'una actitud emprenedora.

Més informació

Cinema i debat

Covards

Covards tracta de l'assetjament escolar, observant també el paper de companys, professors y pares.

Més informació

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

Cinema i debat

Catfish: identitats a la xarxa

CATFISH ens ajudarà a debatre sobre les relacions socials i l'afectivitat en el context virtual, analitzant els avantatges i riscos, i ens farà reflexionar sobre la construcció de la identitat i el paper que hi juguen les xarxes socials, les paradoxes del món contemporani entre la soledat i la hiperconnectivitat, o la necessitat humana de fantasiejar i inventar faules sobre altres possibles identitats.

Més informació

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

Cinema i debat

Cinema per pensar el món: Migranland

Migranland, un documental protagonitzat per immigrants de Salt. L'alumnat es posarà a la seva pell i s'aproparà a una experiència transformadora, propera i llunyana alhora.

Més informació

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

Cinema i debat

La ola

Seria possible actualment la implantació d'un govern totalitari a Alemanya? A partir d'aquesta pregunta, un professor de secundària inicia un experiment amb el seus alumnes. Comença imposant disciplina i reforçant el sentiment de pertinença al grup. Però, poc a poc l'experiment es va convertint en un moviment real, La Ola, que va més enllà de l'espai de l'institut. Basat en un experiment real dut a terme en els 70 en una universitat de Califòrnia el film ens permet reflexionar sobre el poder, el sentiment de pertinença a un grup, el totalitarisme, la manipulació i els moviments socials.

Més informació

EDUCAIXA DINS DE L’AULA

Amplia la teva experiància en RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

Vídeos, interactius, infografies... Més de 800 recursos digitals per visualitzar i descarregar gratuïtament i que et permetran complementar les activitats que es fan al centre. Tot, classificat per nivells educatius i per àrees de coneixement. 

Amplia la teva experiància en DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

Programes i materials gratuïts en préstec sobre diferents temàtiques que proporcionen recursos atractius i motivadors per complementar i enriquir les classes. Demana el kit que t’interessi i te l’enviem al teu centre. 

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

PER A UN FUTUR INCERT: L’APRENENTATGE BASAT EN PROJECTES

El Fòrum Econòmic Mundial apunta que el 65 % dels alumnes que avui estudien Educació Primària ocuparan professions que encara no existeixen.

PBL amb Bob Lenz: aprenentatge significatiu i motivador

En el marc de la tercera edició de STEAM conference, vam tenir un convidat molt especial a CosmoCaixa: Bob Lenz, director del Buck Institute for Education, qui va impartir un workshop a una trentena de docents en relació a l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP).