Activitats, tallers, exposicions i conferències adreçats a alumnes de 3 a 18 anys, sobre cultura, sensibilització social i emprenedoria a CaixaForum Barcelona.

Taller

El mural de Sol LeWitt

Els més petits es podran moure al ritme de les línies de colors de l'Splat!, el gran mural de l'artista Sol LeWitt que presideix el vestíbul de CaixaForum.

Més informació
 

Taller

CaixaLab Experience. Laboratori d'emprenedoria

Des de l'Obra Social "la Caixa", a través d'eduCaixa, impulsem l'excel·lència en l'educació amb iniciatives innovadores i dinàmiques que siguin de valor per a alumnes i professors.

Els alumnes podran gaudir d'activitats conduïdes per un monitor, en les quals aprendran el concepte d'emprenedoria i les característiques i els valors d'una actitud emprenedora.

Més informació

Cinema i debat

Covards

Covards tracta de l'assetjament escolar, observant també el paper de companys, professors y pares.

Més informació

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

Cinema i debat

Catfish: identitats a la xarxa

CATFISH ens ajudarà a debatre sobre les relacions socials i l'afectivitat en el context virtual, analitzant els avantatges i riscos, i ens farà reflexionar sobre la construcció de la identitat i el paper que hi juguen les xarxes socials, les paradoxes del món contemporani entre la soledat i la hiperconnectivitat, o la necessitat humana de fantasiejar i inventar faules sobre altres possibles identitats.

Més informació

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

Cinema i debat

La ola

Seria possible actualment la implantació d'un govern totalitari a Alemanya? A partir d'aquesta pregunta, un professor de secundària inicia un experiment amb el seus alumnes. Comença imposant disciplina i reforçant el sentiment de pertinença al grup. Però, poc a poc l'experiment es va convertint en un moviment real, La Ola, que va més enllà de l'espai de l'institut. Basat en un experiment real dut a terme en els 70 en una universitat de Califòrnia el film ens permet reflexionar sobre el poder, el sentiment de pertinença a un grup, el totalitarisme, la manipulació i els moviments socials.

Més informació

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

Cinema i debat

El gran dia

Dues noies i dos nois procedents de diferents punts del món s'enfronten amb una prova que podrà canviar i millorar les seves vides per a sempre. Després de molts esforços, arriba el moment de fer realitat un somni que els canviarà les vides.

Més informació

EDUCAIXA DINS DE L’AULA

Amplia la teva experiància en RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

Vídeos, interactius, infografies... Més de 800 recursos digitals per visualitzar i descarregar gratuïtament i que et permetran complementar les activitats que es fan al centre. Tot, classificat per nivells educatius i per àrees de coneixement. 

Amplia la teva experiància en DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

Programes i materials gratuïts en préstec sobre diferents temàtiques que proporcionen recursos atractius i motivadors per complementar i enriquir les classes. Demana el kit que t’interessi i te l’enviem al teu centre. 

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

Reinterpretant la música a les aules

A més de la seva influència positiva en l'aprenentatge, la música ens guia cap a un model pedagògic més interdisciplinari.

L'AI revolucionarà l’educació abans del que penses

Realitat virtual, aprenentatge adaptatiu o analítica de l'aprenentatge són algunes de les modalitats de la Intel·ligència Artificial en l'àmbit educatiu.