CL Lurdes R. Basolí cat
Conferències i debats

Tradició i modernitat. Conversa entre José Ramón Bas i Lurdes R. Basolí

Pertanyents a dues generacions de fotògrafs diferents, Lurdes R. Basolí i José Ramón Bas abordaran la fotografia dels contextos respectius per aprofundir en diferències i punts en comú. Prenent com a punt de partida el viatge, Bas combina la fotografia, el collage, el text o el dibuix per desenvolupar la seva obra. Basolí, d'altra banda, després d'una dècada dedicada al fotoperiodisme, ha desenvolupat un llenguatge en color més personal que li permet continuar indagant en temàtiques socials d'una manera més lliure.

Lurdes R. Basolí és llicenciada en Comunicació Audiovisual (Universitat Ramon Llull) i graduada en Fotoperiodisme (Universitat Autònoma de Barcelona). El seu treball s'ha publicat en mitjans com ara El País Semanal, El Mundo Magazine, La Vanguardia Magazine, The Sunday Times Magazine, Photo Magazine o La Nación.

José Ramón Bas és un fotògraf format a IDEP Barcelona. La seva obra s'ha pogut veure a la Galerie VU' de París, l'Arcade Gallery (Nova York, 1996), la Fundació Joan Miró (Barcelona, 1997), PhotoEspaña (1999) i l'Alan Klotz (Nova York, 2011).

Érika Goyarrola és investigadora, comissària i doctora en Història de l'Art per la Universitat Pompeu Fabra. Ha cocomissariat, entre d'altres, els projectes "Alt-architecture" a CaixaForum Barcelona (2016), "De la forme à la émotion" el Centquatre de París (2016) i el festival de fotografia BAFFEST (2017).

Horaris

Dimarts 14 de maig, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Visita a les exposicions

Visita comentada: Cinema i emocions. Un viatge a la infància

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que puguin sorgir.

inscripció 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències i debats

La vida com a passió

El filòsof i professor Josep Maria Esquirol proposa una reflexió sobre la passió i les emocions com a elements indispensables en l'ésser humà.

inscripció 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències i debats

Desequilibris i patologies emocionals

Una sessió per conèixer els desequilibris i les patologies emocionals que experimenta l'ésser humà, tenint en compte els possibles elements que els causen.

inscripció 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank