sey sisters cat
Concerts y espectacles

The Sey Sisters

Sota aquest nom s'amaga un trio espectacular de veus negres. The Sey Sisters ens conviden a viure un emocionant viatge musical des del gòspel fins a la música africana, passant pel soul. Les riques harmonies, els cants a cappella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l'esperit i l'ànima gòspel amb què volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

Aquestes tres germanes, de descendència ghanesa, estenen les seves veus increïbles a tot el món, tot combinant un ritme encomanadís, una energia contagiosa, un talent inqüestionable i la seva autèntica passió. El setembre del 2018 van treure el seu segon disc, Rise (Satélite K), que "neix de la necessitat d'expressar-nos des del que som: dones nascudes a Catalunya i negres amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses". The Sey Sisters, amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen el cercle magnífic de bona energia i aire fresc que defineix els seus espectacles.


Aquesta activitat forma part de la tercera edició del Festival Ja Veus 2019, un festival al voltant de la veu com a eina de transmissió i transformació i que fomenta la recerca, la promoció i la difusió de nous talents musicals. El festival tindrà lloc a diferents espais culturals de Tarragona entre el 10 de març i el 12 d'abril de 2019.


#laveuenstransforma

Horaris

Divendres 15 de març, a les 20 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Tallers

Escolta, descobreix i crea la teva música

Un taller de música feta per i amb persones que conviuen amb algun tipus de discapacitat intel·lectual. Conclou amb un concert final en què es mostren els resultats del taller.

gratuïta

 

Concerts y espectacles

Escolta la nostra música!

Presentació del treball fet a Escolta, descobreix i crea la teva música, uns tallers de música feta per i amb persones que conviuen amb algun tipus de discapacitat intel·lectual.

gratuïta

 

Conferències y debats

La depressió en la infància i l'adolescència

La Dra. Esther Trepat, doctora en Psicologia Clínica i de la Salut, ens parlarà sobre la realitat de la depressió infantil, com es pot detectar i com cal actuar per poder prevenir-la.

inscripció 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank