PC hook web cxf ok cat
Projeccions

Hook (El capitán Garfio)

Steven Spielberg, 1991, EUA. Doblada al castellà

En Peter Pan ha crescut i s'ha convertit en un adult. Casat amb una neta de la Wendy, viu sense temps per a res ni ningú, tret de la seva feina d'advocat. Un dia, el capità Garfi segresta els seus fills, fet que obliga en Peter a tornar al país de Mai Més. Amb l'ajuda de la Campaneta, en Peter lluitarà per recuperar la seva família dels plans del capità Garfi.

La pel·lícula va tenir les interpretacions de Robin Williams i Dustin Hoffman en els papers principals de Peter Pan i el capità James Garfi, respectivament. Els papers secundaris van ser protagonitzats per Julia Roberts com a Campaneta, Bob Hoskins com el contramestre Smee i Maggie Smith com l'anciana Wendy Darling.

Títol original: Hook

Gènere: aventures

Idioma: anglès

Durada: 137 min

Edat recomanada: +6

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Horaris

Dissabte 26 de maig, a les 17.30 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

Projeccions

La vida d'en Carbassó

Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens, on es narra delicadament i es representa molt bé la duresa d'algunes infanteses.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

La guerra de los botones

Una història íntima d'aventures basada en un gran clàssic de la literatura juvenil francesa. Humor, bons intèrprets i un paratge idíl·lic.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

El nen i el món

Un viatge líric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d'un nen. Una joia excepcional de l'animació. 

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Mary Poppins

En el Londres de principis del segle XX una mainadera farà servir la música i l'aventura per apropar dos nens emocionalment allunyats del seu pare.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank