petits cinèfils panico
Projeccions

Pánico en la granja

Stéphane Aubier i Vincent Patar, 2009, Bèlgica. Doblada al castellà

Arriba l'aniversari del Cavall, i l'Indi i el Cowboy volen fer-li un regal que no oblidi mai per a demostrar-li que seran amics per sempre. Se'ls acudeix organitzar-li una divertida festa i convidar a tots els habitants de la granja per fer una gran barbacoa. Tot i que sembla una bona idea, l'organització de l'aniversari es complica fins a convertir-se en un viatge que canviarà les seves vides per sempre.

Un torrent d'imaginació, humor i creativitat per explicar una trepidant aventura on oblidarem que les petites figures de plàstic són objectes inanimats. És la primera pel·lícula feta amb stop-motion projectada al Festival de Canes.

Títol original: Panique au Village

Gènere: animació, aventures

Idioma original: francès

Duració: 75 min

Edat recomanada: +5

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Horaris

Dissabte 9 de febrer, a les 17.30 h

Promocions

50 % de dte. Clients CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

Projeccions

La vida d'en Carbassó

Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens, on es narra delicadament i es representa molt bé la duresa d'algunes infanteses.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

La guerra de los botones

Una història íntima d'aventures basada en un gran clàssic de la literatura juvenil francesa. Humor, bons intèrprets i un paratge idíl·lic.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

El nen i el món

Un viatge líric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d'un nen. Una joia excepcional de l'animació. 

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Mary Poppins

En el Londres de principis del segle XX una mainadera farà servir la música i l'aventura per apropar dos nens emocionalment allunyats del seu pare.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank