BIG VAN CIENCIA CAT OK
Concerts i espectacles

Monòlegs científics

Històries científiques per difractar-se de riure

Què té de transgènic l'Spiderman? Com resisteixen els bacteris als antibiòtics? Quina és la ciència que s'amaga rere un gintònic?

Els Monòlegs científics de Big Van Ciencia descobreixen aquestes preguntes i moltes altres, ja que estan escrits i interpretats per persones que es dediquen a la ciència, procedents de tots els camps del coneixement (tenen fins i tot enginyeres), que expliquen la ciència que elles mateixes fan d'una manera molt peculiar: amb humor. A través del gènere teatral del monòleg científic, aquests friquis (diguem-los pel seu nom) pugen a l'escenari al més pur estil "club de la comèdia" i fan un espectacle per a tots els públics en què s'aprèn ciència alhora que et "difractes de riure".

Big Van Ciencia és un grup de persones dedicades a la ciència amb l'objectiu de transformar la cultura científica en un producte atractiu per a tot tipus de públics. Utilitzen les arts escèniques i l'humor per crear espectacles i textos de divulgació científica en múltiples mitjans: escena, vídeo, ràdio, televisió, llibres i blogs. També s'adrecen a la comunitat científica i periodística per ajudar a millorar la comunicació de la ciència i a la comunitat educativa per al foment de les vocacions STEM. Duen a terme projectes d'investigació propis, com ara el Projecte Perform, per desenvolupar noves metodologies que facin arribar la ciència de manera amena i divertida a tots els públics. Està científicament demostrat.

Horaris

Dissabte 17 de novembre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Tallers

Escolta, descobreix i crea la teva música

Un taller de música feta per i amb persones que conviuen amb algun tipus de discapacitat intel·lectual. Conclou amb un concert final en què es mostren els resultats del taller.

gratuïta

 

Concerts i espectacles

Escolta la nostra música!

Presentació del treball fet a Escolta, descobreix i crea la teva música, uns tallers de música feta per i amb persones que conviuen amb algun tipus de discapacitat intel·lectual.

gratuïta

 

Conferències i debats

Conferència a càrrec de la comissària: Cinema i emocions.Un viatge a la infància

"Els infants del cinema, d'ahir i d'avui". Una aproximació a l'exposició a càrrec de la comissària Gabrielle Sébire, directora del Servei Educatiu de La Cinémathèque française

gratuïta

50 % de dte. clients de CaixaBank