verguenza carrusel
Conferències i debats

La cobdicia, la culpabilitat i la vergonya

A càrrec de Ignacio Morgado, director de l'Institut de Neurociències de la UAB

Què és la cobdícia? Per què som cobdiciosos? Les dones són menys cobdicioses que els homes? Les conseqüències de la cobdícia. Què són la culpabilitat i la vergonya? El cervell culpable i vergonyós. Per què van evolucionar la culpabilitat i la vergonya? Com reaccionem a la culpabilitat i la vergonya?

A més de respondre aquestes preguntes, la xerrada és una denúncia del mal que generen aquest tipus d'emocions i aporta claus que permeten, a part de conèixer-ne la naturalesa, afrontar-les i mantenir-les a ratlla quan no és possible impedir-les.

Horaris

Dimecres 16 de maig, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Exposició

Cinema i emocions. Un viatge a la infància

Aquesta exposició, amb peces de la Cinémathèque française, convida a fer un viatge a la infància en el qual participa tothom: els que viuen la seva infantesa en el present i els que l'han deixat enrere.

gratuïta

 

Conferències i debats

El trastorn bipolar

El Dr. Francesc Colom, psicòleg clínic especialista, ens ensenyarà a identificar què és el trastorn bipolar, com evoluciona la malaltia i, sobretot, com es pot tractar des del vessant psicoeducatiu.

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències i debats

La Missa del Rèquiem de Mozart: comiat incomplet

Amb documents de primera mà delimitarem on acaben els fets i on comença la llegenda sobre el rèquiem més famós de Mozart. A càrrec d'Eva Sandoval, musicòloga i informadora de Radio Clásica (RNE).

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank