Explora: descobrint inventores
Altres formats

Explora: descobrint inventores

Mostra d'il·lustració científica

Vols descobrir algunes de les científiques i les inventores que van canviar el món? En aquesta activitat, amb el títol Explora: descobrint inventores, coneixeràs grans dones que van fer grans coses de gran impacte social, com ara crear algoritmes per a la computació, inventar la tecnologia Wi-Fi o desenvolupar robots, i fins i tot vacunes. 

Les podràs conèixer gràcies a Sandra Uve, autora dels retrats que aquesta il·lustradora ha creat per visualitzar el treball de dones com la matemàtica informàtica Ada Byron, i dues químiques, Rosalind Franklin i la valenciana Pilar Mateo. 

Horaris

Visites comentades a la mostra: Dissabte 12 de desembre, a les 11, 12, 17 i 18; diumenge 13 de desembre, a les 11 i 12 h

Taller: dissabte 12 de desembre a les 13 i 19 h; diumenge 13 de desembre, a les 13 h

Pots adquirir la teva entrada per al taller aquí.

Comentaris

Si vols conèixer amb profunditat la il·lustradora Sandra Uve i la seva obra no et perdis el "Trobades amb... Sandra Uve" del dia 10 de desembre on comptarem amb la seva presència. Més info aquí.

Taller familiar: Es dibuixarà amb aquarel·les a la nostra inventora STEAM favorita. ¡Barregem l'art i la ciència a CaixaForum Tarragona!

A càrrec de Sandra Uve

Aforament limitat, cal presentar entrada

Es prega puntualitat. Deu minuts abans de començar la sessió s'alliberaran les entrades no presentades.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...