Exposició The Sey Sisters

CONCERTS I ESPECTACLES

The Sey Sisters

Sota aquest nom s'amaga un trio espectacular de veus negres. The Sey Sisters ens conviden a viure un emocionant viatge musical des del gòspel fins a la música africana, passant pel soul. Les riques harmonies, els cants a cappella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l'esperit i l'ànima gòspel amb què volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

Aquestes tres germanes, de descendència ghanesa, estenen les seves veus increïbles a tot el món, tot combinant un ritme encomanadís, una energia contagiosa, un talent inqüestionable i la seva autèntica passió. El setembre del 2018 van treure el seu segon disc, Rise (Satélite K), que "neix de la necessitat d'expressar-nos des del que som: dones nascudes a Catalunya i negres amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses". The Sey Sisters, amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen el cercle magnífic de bona energia i aire fresc que defineix els seus espectacles.


Aquesta activitat forma part de la tercera edició del Festival Ja Veus 2019, un festival al voltant de la veu com a eina de transmissió i transformació i que fomenta la recerca, la promoció i la difusió de nous talents musicals. El festival tindrà lloc a diferents espais culturals de Tarragona entre el 10 de març i el 12 d'abril de 2019.


#laveuenstransforma

Horaris

Divendres 15 de març, a les 20 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Robert Capa en color

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que hi puguin sorgir.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Robert Capa en color

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

reserva
En el telèfon 977 24 98 71

CONCERTS I ESPECTACLES

Liceu a la fresca: Tosca

Retransmissió en streaming de l'òpera Tosca, de Puccini, realitzada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, promotor d'aquesta iniciativa anual de difusió de la música i la cultura.

reserva
En el telèfon 977 249 871 o per email