Exposició L'energia

TALLERS

L'energia

Sabríem explicar què és l'energia, d'on surt o si es pot crear? Per què el consum energètic actual causa tanta preocupació? En aquest taller, de forma senzilla i a través d'experiments participatius i vivencials, descobrirem com el concepte d'energia és present en el nostre dia a dia, fins i tot en situacions que potser ni sospitem. Ens sorprendran amb moltes curiositats a l'entorn de l'energia, i esbrinarem quin és l'origen i les transformacions que pot experimentar. 

A més, descobrirem diferents aplicacions que la humanitat li ha donat al llarg del temps i, tot experimentant amb les energies renovables, prendrem consciència de la investigació que s'està duent a terme per reduir el consum de combustibles fòssils.

Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 8 anys.

Horaris

Dissabte 19 i diumenge 20 de gener, a les 12 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

PROJECCIONS

James y el melocotón gigante

James és sorprès per un personatge ben curiós, una aranya que salva, que li proposa entrar en un préssec gegant per tal d'escapar plegats i començar una aventura.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

TALLERS

El viatge d'en Rodabot

Els més petits podran sentir el conte del robot viatger, entendran què és un robot amb la mostra d'algunes de les seves habilitats i podran muntar un petit titella que podran personalitzar com els agradi més. Activitat recomanada per a infants de 4 a 8 anys.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

TALLERS

Màquines i mecanismes fantàstics

Acceptes el repte de veure com funcionen els engranatges, les rodes, els eixos o les palanques i construir màquines fantàstiques?

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank