Exposició L'energia

TALLERS

L'energia

Sabríem explicar què és l'energia, d'on surt o si es pot crear? Per què el consum energètic actual causa tanta preocupació? En aquest taller, de forma senzilla i a través d'experiments participatius i vivencials, descobrirem com el concepte d'energia és present en el nostre dia a dia, fins i tot en situacions que potser ni sospitem. Ens sorprendran amb moltes curiositats a l'entorn de l'energia, i esbrinarem quin és l'origen i les transformacions que pot experimentar. 

A més, descobrirem diferents aplicacions que la humanitat li ha donat al llarg del temps i, tot experimentant amb les energies renovables, prendrem consciència de la investigació que s'està duent a terme per reduir el consum de combustibles fòssils.

Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 8 anys.

Horaris

Dissabte 19 i diumenge 20 de gener, a les 12 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Quiric

És un moble?, un ordinador?, un pinzell? Quiric és una eina per experimentar lliurement a través de les formes, el so i el color.

gratuïta

 

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita taller: fotos que parlen

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició i activitats participatives i creatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Un bosc a la paret

Quatre intèrprets ens descobriran els sons que s'amaguen en un bosc, on qualsevol soroll es converteix en una possibilitat musical. Preparats per obrir bé les orelles?

ENTRADA 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank