Exposició Zarafa

Del cicle de Cinema "Petits cinèfils"

Zarafa

Rémi Bezançon i Jean-Christophe Lie, 2012, França i Bèlgica. Doblada al català

En Maki és un nen de deu anys que s'ha fet amic de la Zarafa, una girafa òrfena. L'animal es converteix en la moneda de canvi que el paixà d'Egipte vol utilitzar perquè el rei de França l'ajudi a expulsar els invasors turcs d'Alexandria. El menut acompanyarà la seva nova amiga per un llarg camí ple d'aventures perilloses i noves amistats. En Maki farà tot el possible per salvar la girafa i tornar-la a l'Àfrica.

Basada en un fet històric real, aquesta pel·lícula d'esperit aventurer recupera l'animació clàssica.

Títol original: Zarafa

Gènere: animació, aventures

Idioma original: francès

Durada: 78 min

Edat recomanada: +6

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Horaris

Dissabte 9 de març, a les 17.30 h

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST CICLE DE Cinema

PROJECCIONS

Pánico en la granja, una selecció dels millors curtmetratges

Un recull de curtmetratges originals, divertits i caòtics, fets amb stop-motion, que aconsegueixen fer realitat la imaginació dels més menuts.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. Clients CaixaBank

PROJECCIONS

El meu amic el gegant

La Sofia, una nena de deu anys, i el seu amic el gegant demanen ajuda a la reina d'Anglaterra per impedir una invasió de gegants malvats que es preparen per menjar-se tots els infants del país.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Matilda

La Matilda és ignorada i menyspreada pels seus pares, però quan arriba a la seva nova escola coneixerà Miss Honey, una professora que s'adonarà de les qualitats especials de la nena.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

James y el melocotón gigante

James és sorprès per un personatge ben curiós, una aranya que salva, que li proposa entrar en un préssec gegant per tal d'escapar plegats i començar una aventura.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

La revolta dels contes

La pel·lícula narra un encreuament de contes clàssics, com el de la Caputxeta o el de la Ventafocs, revisats de manera moderna i políticament incorrecta del cèlebre Roald Dahl.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank