Exposició La cobdicia, la culpabilitat i la vergonya

CONFERENCIES I DEBATS

La cobdicia, la culpabilitat i la vergonya

A càrrec de Ignacio Morgado, director de l'Institut de Neurociències de la UAB

Què és la cobdícia? Per què som cobdiciosos? Les dones són menys cobdicioses que els homes? Les conseqüències de la cobdícia. Què són la culpabilitat i la vergonya? El cervell culpable i vergonyós. Per què van evolucionar la culpabilitat i la vergonya? Com reaccionem a la culpabilitat i la vergonya?

A més de respondre aquestes preguntes, la xerrada és una denúncia del mal que generen aquest tipus d'emocions i aporta claus que permeten, a part de conèixer-ne la naturalesa, afrontar-les i mantenir-les a ratlla quan no és possible impedir-les.

Horaris

Dimecres 16 de maig, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: Robert Capa en color

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que hi puguin sorgir.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: Robert Capa en color

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

INSCRIPCIÓ 70 €

50 % de dte. clients CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Vermut i tertúlia: Robert Capa en color

Una visita per tractar els temes que interessin més els visitants i conduïda per un mediador. En acabar, es compartiran impressions en una conversa acompanyada d'un vermut.

INSCRIPCIÓ 6 €

50 % de dte. clients CaixaBank