exposicions

Pintura flamenca i holandesa del Museu de Ginebra

A partir del segle XV, els Països Baixos i Flandes viuen un floriment artístic excepcional que fa sorgir nous tipus de pintura. Aquesta exposició ofereix una anàlisi de l'aparició i el triomf dels gèneres pictòrics en l'art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII amb obres procedents del Museu de Ginebra.

exposicions

Festival NanoArts

En aquesta segona edició, NanoArts, el festival d'art en família de CaixaForum, proposa un dia sencer de tallers, cinema i activitats amb la llum com a protagonista.

exposicions

Experiment any 2100

Què ens espera a la Terra del futur? Quants serem? Com viurem? Com podrem fer front als grans reptes que se'ns presenten? En aquesta exposició et llançaràs a l'aventura d'explorar com pot ser el futur mitjançant tècniques prospectives.

 

 

exposicions

Gènesi. Sebastião Salgado

Un homenatge visual a la majestuositat i l'esplendor de la natura del nostre planeta. El prestigiós fotògraf brasiler et proposa un viatge per les regions més remotes i intactes del món amb la voluntat de conscienciar sobre la fragilitat de la Terra i la responsabilitat humana.

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS SOBRE CAIXAFORUM PUNTUALMENT EN EL TEU CORREU?

exposicions

Mediterrani. El nostre mar com no l'has vist mai

L'exposició ofereix una visió del Mediterrani des dels seus orígens, descobreix les seves particularitats biològiques i geològiques i mostra alguns programes d'investigació científica actuals. Una reflexió sobre els reptes que se'ns plantegen al voltant de la seva sostenibilitat ambiental.