VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita taller: Robert Capa en color

A través de l'obra de Robert Capa, els infants i els joves coneixeran l'època de la Segona Guerra Mundial i aprendran els elements clau del llenguatge fotogràfic. De 8 a 12 anys.

 

Art i creació Historia i pensament VISITES A LES EXPOSICIONS
reserva
En el telèfon 977249871
o per email

TALLERS

Veus i ritmes de l'Orient

Un primer contacte amb la música oriental a través de sons i ritmes amb els quals aprendràs a combinar moviments, cançons a veus i percussió corporal. A partir de 6 anys.

Música i arts escèniques TALLERS
reserva
En el telèfon 977249871
o per email

TALLERS

RodaBot. El robot viatger

En aquest taller els més petits coneixeran en RodaBot, un robot tímid que un bon dia va decidir rodar i rodar pels camins del món. I se'l podran endur en forma d'un petit titella que personalitzaran. De 3 a 6 anys.

Ciència TALLERS
reserva
En el telèfon 977 249 871
o per email

TALLERS

Construïm màquines fantàstiques

Acceptes el repte de veure com funcionen els engranatges, rodes, eixos o palanques i construir màquines fantàstiques? De 5 a 8 anys.

Ciència TALLERS
reserva
En el telèfon 977 249 871
o per email

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

TALLERS

De petits mecanismes a màquines complexes

Saps que les màquines complexes són la unió de dues, tres o milers de màquines simples que treballen de forma coordinada? Participa del repte d'investigar com funcionen els mecanismes motoritzats. De 9 a 12 anys.

Ciència Altres TALLERS
reserva
En el telèfon 977 249 871
o per email

TALLERS

Torres que graten el cel

A partir de diferents peces encunyades, aprendrem a dissenyar i construir un gratacel que formarà part de la ciutat que construirem col·lectivament. De 4 a 12 anys.

Art i creació TALLERS
reserva
En el telèfon 977249871
o per email

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.