TALLERS

Veus i ritmes d'Àfrica

En aquest taller, l'alumnat descobrirà el cant a diferents veus i aprendrà un repertori fresc i divertit basat en la música africana i amb l'ajuda de la percussió corporal.

Ciència TALLERS
Més informació

 

ALTRES FORMATS

Cinema i emocions. Un viatge a la infantesa

Com ha mostrat la infància el cinema? Es reviuran les emocions viscudes a través de les pel·lícules i es prendrà consciència dels recursos del setè art per provocar-les.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

ALTRES FORMATS

Cinema i emocions. Un viatge a la infància

L'alumnat identificarà les emocions viscudes amb les pel·lícules i farà un viatge emocional a la infantesa a través del cinema.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

ALTRES FORMATS

Cinema i emocions. Un viatge a la infantesa

Una visita acompanyada de dinàmiques per verbalitzar les emocions de la infantesa tot identificant com s'ho fa el setè art per provocar-les.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

TALLERS

Investiga la vacuna del VIH

En aquest taller es reprodueix part de la recerca que es porta a terme a IrsiCaixa per identificar proteïnes candidates a formar part d'una vacuna contra la sida.

Ciència TALLERS
Més informació

 

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.