Crea la teva pròpia agenda i comença a reservar les activitats educatives que reforcen el desenvolupament d'una o diverses competències bàsiques d'una manera activa i experiencial. 

Reserva les activitats educatives del curs 2019-2020 en la web d'EduCaixa

Consulta l'oferta

Tallers

Planetes i estrelles

Més informació

 

Exposicions

Cinema i emocions. Un viatge a la infància

Més informació

 

Exposicions

Cinema i emocions. Un viatge a la infantesa

Més informació

 

Exposicions

Cinema i emocions. Un viatge a la infantesa

Més informació

 

Registra't per conèixer i reservar totes les activitats i recursos educatius d'Educaixa

O segueix-nos en

Tallers

Reaccions químiques

Més informació

 

En el blog d'Educaixa

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.

Entrevista a David Perkins: què val la pena aprendre a l'escola?

A la finals d’any vam tenir l’oportunitat de conversar amb David Perkins, reconegut educador i investigador del Project Zero de la Universitat de Harvard, gràcies a l’aliança entre EduCaixa i Project Zero, l’objectiu de la qual és promoure el debat i l’aprenentatge sobre l’últim en investigació educativa i noves eines, estratègies i recursos d’aprenentatge-ensenyament.