Visita CaixaForum Palma

T'acompanyem perquè descobreixis CaixaForum Palma

L'any 1993, l'Obra Social "la Caixa" va reconvertir l'antic edifici del Gran Hotel de Palma en centre cultural obert a tots els públics.
Aquesta joia de l'arquitectura modernista conté una col·lecció permanent del pintor Hermen Anglada-Camarasa. La Col·lecció "la Caixa" Anglada-Camarasa ofereix un testimoni únic sobre paper del llegendari artista català. Està format per 400 peces (olis, dibuixos, estampes, litografies, escultures i objectes personals) que formaven part de la col·lecció de l'artista. La Fundació Bancària "la Caixa" va adquirir aquest llegat dels familiars d'Anglada-Camarasa, i des de l'any 1993 exposa el seu fons de manera permanent a CaixaForum Palma, edifici projectat per Lluís Domènech i Montaner. Els visitants poden gaudir de les obres de l'artista a través d'exposicions amb un contingut que es renova cada any.
L'edifici està concebut com un espai polivalent, apte per fer-hi activitats culturals com ara cafès-tertúlia, concerts, propostes educatives, visites comentades a les exposicions, conferències, entre d'altres activitats. Tot un punt de trobada cultural al centre de la ciutat. 

Lloguer d'espais

A més dels espais expositius, Caixaforum Palma compta amb diverses instal·lacions adaptades per a diversos tipus d'esdeveniments. Tenim espais equipats per a acollir conferències, simposis, presentacions o recepcions. Per a sol·licitar un espai, realitza la teva petició fent click aquí, una vegada registrat a la plataforma. En cas de dubte, contactar amb el servidor al 934005368.

Adreces, contacte i com s'hi arriba

Adreça

Plaza de Weyler , 3

07001 Palma

Tel. 971 178 512

icaixaforumpalma@magmacultura.com

Horari

De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h Diumenges i festius, d'11 a 14 h

Horari especial

El centre estarà tancat el 25 de desembre i l'1 i 6 de gener

Els dies 24 i 31 de desembre, i 5 de gener, obert de 10 h a 18 h

Dies d'entrada gratuïta

20 de gener, Sant Sebastià, patró de Palma

1 de març, Dia de les Illes Balears

18 de maig, Dia Internacional dels Museus

Transports

Autobusos

Línies 3, 7, 15, 20 i 25

Restaurant

GRAN HOTEL - CAIXAFORUM PALMA

De dilluns a divendres, de 9 a 16 h. Dissabtes, de 10 a 17 h. Diumenges i festius, tancat

Tel.: 971 49 14 53 (extensión 3121)

Botiga

Biblioteca de Babel - CaixaForum Palma

De dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges, tancada

Tel.: 971 49 52 38

caixaforum@labibliotecadebabel.es

CaixaForum Palma, un centre adaptat

Accessible per a usuaris amb cadira de rodes i persones amb mobilitat reduïda

Accessibilitat a tots els espais.

Lavabos adaptats a la planta -1.

Accessible per a persones sordes o amb dificultats auditives

Per a les visites en llenguatge de signes (LS) i per a les visites adaptades a la comunicació oral es requereix inscripció prèvia al telèfon 971 178512 o a icaixaforumpalma@magmacultura.net

Accessible per a persones amb discapacitat mental, intel·lectual o psíquica

Adaptació de tallers educatius i de visites comentades a les exposicions i a l’edifici per a persones amb discapacitat mental, intel•lectual o psíquica.
Cal inscriure-s’hi prèviament al telèfon 971178512.

Política ambiental

La Fundació Bancària "la Caixa", entitat compromesa amb la sostenibilitat, basa les seves actuacions en un pla estratègic orientat a una política de responsabilitat social, sent un aspecte fonamental la protecció del medi ambient i la reducció dels impactes ambientals derivats de les activitats i serveis que porta a terme en els seus principals centres de treball.
En aquest sentit, la Fundació implanta un sistema de gestió ambiental segons la norma ISO 14001:2015 en els seus centres de treball (CaixaForum de Barcelona, Madrid, Palma, Tarragona, Lleida, Girona, Saragossa i Sevilla, Palau Macaya i Espais Caixa Madrid, Girona i Murcia) la funció dels quals és la difusió cultural, social, científica i educativa, mitjançant exposicions, concerts, debats, programes educatius, etc., comprometent-se a:

  1. Adequar la gestió ambiental d’acord amb el seu context i la seva cultura organitzativa, implantant els processos necessaris per obtenir la millora contínua del nostre acompliment ambiental.

  2. Adoptar les mesures necessàries per garantir el compliment de tota la normativa ambiental aplicable a les activitats i instal·lacions dels centres (tant en l'àmbit local com autonòmic, estatal i europeu), així com tots els convenis o acords als quals la Fundació Bancària "la Caixa" s’aculli a través dels seus centres.

  3. Protegir el medi ambient i prevenir la contaminació mitjançant l’ús sostenible dels recursos naturals, l'ús eficient de l'aigua i l'energia i el foment de les pràctiques de reducció, reutilització i reciclatge de residus.

  4.  Formar, sensibilitzar i implicar cada treballador fent-lo partícip de la gestió ambiental, i transmetre als proveïdors i empreses subcontractades les nostres directrius ambientals.

  5. Afavorir la comunicació amb criteris de transparència i informar tots els grups d’interès (treballadors, clients, proveïdors, subcontractistes, institucions...) per tal de donar-los a conèixer la política ambiental i establir amb ells relacions de cooperació.
     

Amb això, la Fundació Bancària "la Caixa", a través dels seus centres de treball, desitja contribuir a la millora del medi ambient i a la mitigació del canvi climàtic en benefici de tota la societat.

A Barcelona el 23 de gener de 2019