VISITA CAIXAFORUM PALMA

T’ACOMPANYEM PERQUÈ DESCOBREIXIS CAIXAFORUM PALMA

L'any 1993, l'Obra Social "la Caixa" va reconvertir l'antic edifici del Gran Hotel de Palma en centre cultural obert a tots els públics.
Aquesta joia de l'arquitectura modernista conté una col·lecció permanent del pintor Hermen Anglada-Camarasa. La Col·lecció "la Caixa" Anglada-Camarasa ofereix un testimoni únic sobre paper del llegendari artista català. Està format per 400 peces (olis, dibuixos, estampes, litografies, escultures i objectes personals) que formaven part de la col·lecció de l'artista. La Fundació Bancària "la Caixa" va adquirir aquest llegat dels familiars d'Anglada-Camarasa, i des de l'any 1993 exposa el seu fons de manera permanent a CaixaForum Palma, edifici projectat per Lluís Domènech i Montaner. Els visitants poden gaudir de les obres de l'artista a través d'exposicions amb un contingut que es renova cada any.
L'edifici està concebut com un espai polivalent, apte per fer-hi activitats culturals com ara cafès-tertúlia, concerts, propostes educatives, visites comentades a les exposicions, conferències, entre d'altres activitats. Tot un punt de trobada cultural al centre de la ciutat. 

Visita comentada: coneix CaixaForum Palma

En aquesta visita parlarem del modernisme, del seu context històric i cultural, dels detalls de la construcció, les reformes i la restauració posterior. Un viatge des de la ciutat de principis del segle XX fins avui.

VISITES A L'EDIFICI

Visita comentada: Viu el modernisme!

Segon dimecres de cada mes

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

LLOGUER D'ESPAIS

A més dels espais expositius, Caixaforum Palma compta amb diverses instal·lacions adaptades per a diversos tipus d'esdeveniments. Tenim espais equipats per a acollir conferències, simposis, presentacions o recepcions. Per a sol·licitar un espai, realitza la teva petició fent click aquí, una vegada registrat a la plataforma. En cas de dubte, contactar amb el servidor al 934005368.

ADRECES, CONTACTE I COM S’HI ARRIBA

ADREÇA

Plaça de Weyler, 3
07001 Palma
Tel. 971 178 512

icaixaforumpalma@magmacultura.net

HORARI

De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h Diumenges i festius, d'11 a 14 h

HORARI ESPECIAL

El centre estarà tancat el 25 de desembre i l'1 i 6 de gener

Els dies 24 i 31 de desembre, i 5 de gener, obert de 10 h a 18 h

Dissabte 18 de maig, obert de 10 h a 21 h

Nit de l’Art, obert fins a les 23 h

DIES D'ENTRADA GRATUÏTA

20 de gener, Sant Sebastià, patró de Palma
1 de març, Dia de les Illes Balears
18 de maig, Dia Internacional dels Museus

 

TRANSPORTS

AUTOBUSOS

Línies 3, 7, 15, 20 i 25

RESTAURANT

GRAN HOTEL - CAIXAFORUM PALMA
Horari de dilluns a dissabte, de 10 a 20 h?Horari de diumenges i festius, d'11 a 14 h Tel.: 971 49 14 53 (extensió 3121)

CAIXAFORUM PALMA, UN CENTRE ADAPTAT

ACCESSIBLE PER A USUARIS AMB CADIRA DE RODES I PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

Accessibilitat a tots els espais.
Lavabos adaptats a la planta -1.


ACCESSIBLE PER A PERSONES SORDES O AMB DIFICULTATS AUDITIVES

Per a les visites en llenguatge de signes (LS) i per a les visites adaptades a la comunicació oral es requereix inscripció prèvia al telèfon 971 178512 o a icaixaforumpalma@magmacultura.net


ACCESSIBLE PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT MENTAL, INTEL·LECTUAL O PSÍQUICA

Adaptació de tallers educatius i de visites comentades a les exposicions i a l’edifici per a persones amb discapacitat mental, intel•lectual o psíquica.
Cal inscriure-s’hi prèviament al telèfon 971178512.


Política ambiental

La Fundació Bancària ”la Caixa”, entitat compromesa amb la sostenibilitat, basa les seves actuacions en un pla estratègic orientat a una política de responsabilitat social, un dels aspectes fonamentals de la qual és la protecció del medi ambient i la reducció dels impactes ambientals derivats de les activitats i els serveis que duu a terme als centres de treball principals de l’entitat.

En aquest sentit, la Fundació Bancària ”la Caixa” implanta un sistema de gestió ambiental segons la norma ISO 14001:2015 als seus centres de treball (CaixaForum Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Palma, Madrid, Saragossa, Sevilla i Palau Macaya), i es compromet a:

  1. Adequar la gestió ambiental, d’acord amb el nostre context i cultura organitzativa, implantant els processos necessaris per obtenir la millora contínua del nostre acompliment ambiental.
  2. Adoptar les mesures necessàries per garantir el compliment de tota la normativa ambiental aplicable a les activitats i instal·lacions dels nostres centres (tant en l’àmbit local com autonòmic, estatal i europeu), com també tots els convenis i/o acords als quals la Fundació Bancària ”la Caixa”, a través dels centres, s’aculli.
  3. Protegir el medi ambient i prevenir la contaminaciómitjançant la utilització sostenible dels recursos naturals, l’ús eficient de l’aigua i l’energia, i fomentar les pràctiques de reducció, reutilització i reciclatge de residus.
  4. Formar, sensibilitzar i implicar a cada treballador fent que sigui partícip de la gestió ambiental, i transmetre als proveïdors i a les empreses subcontractades les nostres directrius ambientals.
  5. Afavorir la comunicació amb criteris de transparència i informar tots els grups d’interès (treballadors, clients, proveïdors, subcontractistes, institucions...) amb la finalitat de fer-los conèixer la política ambiental i establir amb ells relacions de cooperació.

Amb això la Fundació Bancària ”la Caixa”, a través dels seus centres de treball, vol contribuir a millorar el medi ambient i a mitigar el canvi climàtic en benefici de tota la societat.

Barcelona, 17 d’octubre de 2017