vf revisio camarasa cat
Visita a les exposicions

Visita en família: imaginar els colors

El pintor Hermen Anglada-Camarasa estava interessat en temes molt diferents: tant pintava muntanyes com toreros, cafès de nit, joves valencianes, flors, mercats, etc. Però els bars de París, les noies valencianes o els paisatges mallorquins només eren, per a ell, temes amb els quals podia analitzar la llum i els efectes que aquesta tenia sobre les coses. Anglada veia un conjunt de formes i colors que variaven segons la intensitat de la llum. Et convidem a descobrir-ho!

Uneix-te a una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició i activitats participatives dins de l'espai expositiu. Conduïdes per un mediador, les visites es basen en un tema principal de l'exposició que es desenvolupa al voltant de les obres exposades. 

Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Horaris

Dissabtes 5 i 19 d'octubre, a les 11.30 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "H. Anglada-Camarasa. Una revisió pictòrica de la Col·lecció "la Caixa""

Altres formats

Una mar de colors

En aquesta activitat lliure Anglada-Camarasa et demostra que el mar és ple de colors. Et submergiràs a la seva paleta per experimentar amb aquests colors. A partir de 5 anys.

gratuïta

 

Altres formats

Joc de pistes. Anglada-Camarasa, una revisió pictòrica de la col·lecció

Una forma alternativa i educativa de visitar l'exposició a través de l'experimentació en primera persona de les diferents facetes que van caracteritzar l'obra de l'artista Anglada-Camarasa. A partir de 8 anys.

gratuïta

 

Visita a les exposicions

Visita comentada: H. Anglada-Camarasa. Una revisió pictòrica de la col·lecció

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que hi puguin sorgir.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank