PC indiana jones web cxf ok cat
Projeccions

Indiana Jones. A la recerca de l'arca perduda

Steven Spielberg, 1981, EUA. Doblada al català

Aquest cicle s'inaugura amb la presència de Toni Mena, director tècnic de l'escola FX Animation Barcelona 3D & Film School.

Toni Mena és un gran coneixedor dels efectes especials al cinema, il·lustrador en 2D i 3D i compositor en publicitat i cinema. Imparteix classes de VFX (efectes visuals) i coordina l'àrea de postproducció a l'escola FX Animation Barcelona 3D & Film School.

L'any 1936, un professor d'arqueologia molt particular anomenat Indiana Jones entra en contacte amb Marcus Brody, un director de museu que li encarrega la feina més important de la seva vida. Jones ha de trobar l'arca de l'Aliança, l'artefacte bíblic que permet el contacte directe amb Déu, abans que ho aconsegueixin els nazis. 

Primer episodi de la saga d'Indiana Jones, un dels aventurers més icònics de la ficció gràcies al seu característic barret i el seu fuet precís. Ideat per George Lucas i interpretat per Harrison Ford, Indiana Jones ha viscut tres aventures més posteriors: El temple maleït, L'última croada i El regne de la calavera de cristall

Títol original: Raiders of the Lost Ark

Any: 1981

Gènere: aventures

Idioma: anglès

Durada: 115 min

Edat recomanada: +7

 

Horaris

Dijous 27 de desembre, a les 18 h

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

Projeccions

La vida d'en Carbassó

Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens, on es narra delicadament i es representa molt bé la duresa d'algunes infanteses.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

La guerra de los botones

Una història íntima d'aventures basada en un gran clàssic de la literatura juvenil francesa. Humor, bons intèrprets i un paratge idíl·lic.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Mary Poppins

En el Londres de principis del segle XX una mainadera farà servir la música i l'aventura per apropar dos nens emocionalment allunyats del seu pare.

entrada 4 €

 

Projeccions

El nen i el món

Un viatge líric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d'un nen. Una joia excepcional de l'animació. 

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Ernest & Célestine

Una joia de l'animació que narra l'amistat entre un os que no vol ser notari i una rateta que no té gens de ganes de ser dentista.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Projeccions

Pánico en la granja

Els imprevistos preparant una festa d'aniversari sorpresa porten el Cavall, l'Indi i el Cowboy a fer el viatge de les seves vides, fins al centre del món.

entrada 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank