michelangelo cat
Projeccions

Michelangelo

David Bickerstaff, 2017, Regne Unit. VOSE

Aquest documental proposa un viatge des de les sales de gravats i dibuixos d'Europa fins a les grans capelles i museus de Florència, Roma i el Vaticà, per submergir-nos en la vida i el llegat d'un dels artistes més importants del Renaixement, Miquel Àngel. Amb l'ajuda d'experts i dels escrits de l'artista mateix, descobrirem detalls i veurem més de prop que mai obres com la imponent estàtua de David, la commovedora Pietat de la Basílica de Sant Pere i el sostre de la Capella Sixtina.

La pel·lícula forma part de la sèrie de documentals d'art Exhibition On Screen, duta a terme pel director de cinema David Bickerstaff i el director i productor de cinema Phil Grabsky. Bickerstaff va fundar Atomictv l'any 1997 per desenvolupar diferents projectes d'art digital i els seus treballs s'han projectat en diferents festivals internacionals i exposicions.

Títol original: Michelangelo: Love and Death
Gènere: documental
Idioma original: anglès
Durada: 90 min

Horaris

Divendres 11 d’octubre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

A contracorriente

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

Projeccions

El fascinante mundo del Bosco

Una oportunitat de veure les pintures del Bosco detalladament i de descobrir, per mitjà de curadors i crítics culturals, què va poder haver inspirat les seves estranyes i inquietants obres.

entrada 6 €

 

Projeccions

Munch 150

El documental es va filmar durant l'exposició celebrada amb motiu del 150è aniversari del naixement de l'artista i fa un recorregut per una gran part de les seves obres.

entrada 6 €

 

Projeccions

Los impresionistas y el hombre que los encumbró

Basat en l'exposició “Inventar l'impressionisme”, de la National Gallery, el film mostra algunes de les obres més cèlebres del moviment impressionista i aprofundeix en el París del segle XIX.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank