Najat El Hachmi Buhhu. cat
Conferències i debats

Escriure a la frontera

Com s'escriu entre diferents llengües, països i continents? Com s'escriu en un idioma que no és el dels teus pares? Quins reptes, dificultats i conflictes emergeixen quan algú mira de plasmar les diferents realitats que ha viscut a les seves novel·les? Quins avantatges, quin enriquiment i quines oportunitats proporciona tenir un ull a cada costat de l'Estret? L'escriptura és, en aquest cas, una forma eficaç d'afrontar la complexitat del món actual.

L'escriptora Najat El Hachmi Buhhu (Nador, 1979) resideix a Catalunya des que té vuit anys. Entre els seus primers títols publicats, hi figuren Jo també soc catalana (Columna, 2004) i L'últim patriarca (Planeta, 2008), amb el qual va rebre el Premi Ramon Llull i el Prix Ulysse. Amb la novel·la La filla estrangera (Edicions 62, 2015) va guanyar el Premi BBVA Sant Joan de novel·la i el Ciutat de Barcelona en ficció en català. El seu últim llibre és la novel·la Mare de llet i mel (Edicions 62 - Editorial Destino, 2018). Col·labora habitualment a la premsa i en diferents emissores radiofòniques.

Horaris

Dilluns 14 d’octubre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

COL Fundació Jose Manuel Lara

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Literatura

Conferències i debats

Dels 9 als 99. Escriure per explicar l'emoció

Hi ha una història d'amor teixida entre cada lectora o lector que ens llegeix, una història en la qual l'edat no importa perquè no existeix. L'escriptor barceloní Alejandro Palomas ens parlarà d'això i de moltes coses més.

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències i debats

Escriure em va portar a fer-me preguntes. Buscar les respostes, feminista

L'actriu, guionista, escriptora i directora de cinema Leticia Dolera reflexionarà sobre la importància d'escriure o llegir com a procés de descobriment personal.

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank