Anglada-Camarasa principal Anglada-Camarasa principal Anglada-Camarasa principal

Anglada-Camarasa va estimar conservar en el seu habitatge de port de Pollença les seves pintures i les seves col·leccions d'indumentària, d'objectes, d’estampes japoneses i de mobiliari que havia anat reunint al llarg de tota la seva vida.

“H. Anglada-Camarasa. Una revisió pictòrica de la Col·lecció "la Caixa" ret homenatge a aquest espai tan personal i únic del pintor modernista català.

entrada 6 €

Gratis Clients CaixaBank i menors de 16 anys

Envia'l a un amic o amiga

SEGUINT LA VOLUNTAT DE L'ARTISTA, L'ANY 1967, LA SEVA FAMÍLIA VA CONVERTIR EL LLOC ON VA VIURE EN UN MUSEU.

Hermen Anglada-Camarasa (Barcelona, 1871 - Pollença, 1959) inscriu una gran part de la seva obra dins del moviment modernista català. Durant la Primera Guerra Mundial, va viatjar per primera vegada a Mallorca, on va desenvolupar part de la seva obra, i va ser al nord de l'illa on va acabar residint fins als seus últims dies.

En aquesta mostra s'exposa un ampli i variat ventall de les seves pintures, amb la idea de mostrar el conjunt des d'una visió personal i romàntica que evoca aquella disposició del Museu de port de Pollença. Una oportunitat única per acostar-se a l'obra d'Anglada-Camarasa a través d'una proposta expositiva diferent de com se n'ha mostrat l'obra a CaixaForum fins ara.

ACTIVITATS AL VOLTANT DE L'EXPOSICIÓ

Visita a les exposicions

Visita comentada: H. Anglada-Camarasa. Una revisió pictòrica de la col·lecció

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita a les exposicions

Visita en família: imaginar els colors

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Altres formats

Una mar de colors

gratuïta