CCC Capa cat
Conferències i debats

Conferència a càrrec de la comissària: Robert Capa en color

Reconegut com un expert de la fotografia en blanc i negre, Robert Capa va començar a treballar amb pel·lícules de color el 1941, un format que va fer servir regularment fins que va morir el 1954. Durant el període de postguerra, va utilitzar el color gairebé cada dia per captar escenes mundanes i hedonistes, en una visió del món notablement diferent dels reportatges de guerra que havien dominat la carrera primerenca de Capa.

En aquesta conferència, la comissària de l'exposició, Cynthia Young, tractarà aquesta faceta de Robert Capa, aprofundint en les raons i les característiques d'aquest treball més desconegut. Alhora, l'encaixarà en el context de la carrera del fotoperiodista.

A càrrec de Cynthia Young, conservadora del Robert Capa Archive a l'International Center of Photography, Nova York.

Horaris

Divendres 18 d'octubre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES ACTIVITATS AL VOLTANT DE "Robert Capa en color"

Visita a les exposicions

Visita comentada per a grups: Robert Capa en color

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

reserva
En el telèfon 971178527
o per email

Altres formats

Relats visuals

Experimentem amb l'edició fotogràfica i, a partir d'imatges fetes per Robert Capa, observem com les diferents formes de relacionar les fotografies modifiquen el relat. A partir de 5 anys.

gratuïta

 

Visita a les exposicions

Visita comentada: Robert Capa en color

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que hi puguin sorgir.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències i debats

L'obra de Robert Capa: les agències i revistes fotogràfiques als anys 40 i 50

Horacio Fernández analitzarà la importància de les agències fotogràfiques desenvolupades a mitjan segle XX i la funció de les revistes com a eines de difusió del fotoperiodisme. Sessió presentada per Érika Goyarrola.

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències i debats

L'evolució del color: la fotografia després de Stephen Shore

Érika Goyarrola analitzarà l'empremta del treball de Stephen Shore en el panorama fotogràfic actual: des de William Christenberry o Eve Sonneman fins al col·lectiu madrileny Blankpaper. 

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita a les exposicions

Visita taller: fotos que parlen

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició i activitats participatives i creatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank