Caras y lugares
Projeccions

Caras y lugares

Agnès Varda i JR, 2017, França

Col·laboració per la qual l'enyorada directora Agnès Varda va sortir al carrer i va pujar als terrats amb l'artista gràfic urbà i fotògraf JR (Jean René). En la seva prodigiosa furgoneta, recorren els pobles de França i deixen al seu pas un rastre de vitalisme i creativitat.

Nominat als Premis Oscar i als César, el documental va viatjar per múltiples festivals internacionals, va guanyar el premi a millor documental al Festival de Toronto 2017 i va estar a la capçalera dels millors documentals de l'any per diferents associacions de crítics. 

Títol original: Visages villages
Gènere: documental
Idioma original: francès
Durada: 90 min

Aquesta pel·lícula ha estat escollida per la directora Celia Rico Clavellino, que introduirà la projecció amb un vídeo comentant la pel·lícula i el perquè d'aquesta tria. La Celia és llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i doctorada en Teoria, Anàlisi i Documentació Cinematogràfica. Va codirigir el documental Diarios filmados, un projecte per a la integració social de dones de la tercera edat. La seva última pel·lícula, Viaje al cuarto de una madre (2018), ha estat nominada i premiada en múltiples certàmens, entre els quals destacada el Goya a la millor direcció novella.

Horaris

Activitat cancel·lada: Dilluns 30 de març, a les 19 h

Comentaris

Conduïda per Victoria Morell Salom, directora, guionista i productora de continguts audiovisuals.

Projecció en VOSC

Col·labora

Dones Visuals Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...