Exposició Canvi climàtic: la informació és poder

CONFERENCIES I DEBATS

Canvi climàtic: la informació és poder

Malgrat l'esperançador acord internacional assolit a la COP21 de París l'any 2015 i dels avenços científics fets en la comprensió del canvi climàtic, hi ha un creixent desinterès de la població mundial davant d'aquest fenomen global tan important, associat a la dificultat d'entendre la problemàtica climàtica a la qual ens enfrontem.

Per transmetre aquesta informació de manera clara i didàctica és imprescindible que hi participin tots els agents implicats i vincular el món científic i polític al de la comunicació. Transformant els mecanismes de comunicació aconseguirem una societat informada capaç d'afrontar el canvi climàtic i de preservar el planeta per a les pròximes generacions. 

La conferència serà a càrrec de Mònica López, llicenciada en Física de la Terra i el Cosmos per la Universitat de Barcelona. Aquesta experta meteoròloga és cofundadora i presidenta d'ACOMET, l'Associació de Comunicadors de Meteorologia, que té com a objectiu millorar la informació i la divulgació meteorològica que es fa a Espanya a través dels diferents mitjans de comunicació.

Horaris

Divendres 14 de juny, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

Col·labora

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

CONCERTS I ESPECTACLES

Liceu a la fresca: Tosca

Retransmissió en streaming de l'òpera Tosca, de Puccini, realitzada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, promotor d'aquesta iniciativa anual de difusió de la música i la cultura.

gratuïta

 

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada: H. Anglada-Camarasa. Una revisió pictòrica de la col·lecció

A partir del diàleg amb els participants, un mediador presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i atén les preguntes que hi puguin sorgir.

INSCRIPCIÓ 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONCERTS I ESPECTACLES

Duo Medina-Colomar

Aquest duo de música per a flauta i piano mostrarà algunes peces del repertori de música francesa del segle XX.

gratuïta

Activitat gratuïta