Exposició Duo Medina-Colomar

del cicle de Música "Microconcerts"

Duo Medina-Colomar

Aquest duo de música per a flauta i piano mostrarà algunes peces del repertori de música francesa del segle XX. Des de peces breus però exquisides de la compositora Lili Boulanger fins a la sonatina per a flauta i piano de Pierre Sancan, flautística i expressiva però amb alguns tocs i influències sonores pròxims al jazz.

Mercè Medina, flauta travessera
Albert Colomar, piano

Aquest concert forma part del programa "Microconcerts", concerts breus de petit format a càrrec dels grups seleccionats en la convocatòria per a actuacions musicals a CaixaForum 2019.

Horaris

Dissabte 29 de juny, a les 19 h

Promocions

Activitat gratuïta

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Música

CONCERTS I ESPECTACLES

Jacaranda Trio

Jacaranda Trio versionaran cançons populars del folklore mallorquí i interpretaran composicions pròpies fruit de la fusió de diferents estils musicals.

gratuïta

 

CONCERTS I ESPECTACLES

Go Cactus

Aquest grup mallorquí de música garage ens sorprenen amb temes curts i contundents que no permeten abaixar la intensitat.

gratuïta

 

CONCERTS I ESPECTACLES

Mustelier & Company

Aquest duo de música de cambra ens oferirà un repertori per a saxofon basat en temes clàssics i alhora populars, amb una gran riquesa de sonoritats i ritmes. 

gratuïta

 

CONCERTS I ESPECTACLES

Catalina Moll amb Guillem Fullana i Teo Salvà

Aquesta peculiar formació de veu, guitarra i bateria aposta per la improvisació, les harmonies i el fraseig propis del jazz amb una mirada molt local.

gratuïta