Exposició Romeu i Julieta

del cicle de Música "Dansa filmada"

Romeu i Julieta

Un clàssic del segle XX

Alessandra Ferri i Wayne Eagling encarnen els amants de Verona en l'adaptació del drama de Shakespeare per al Royal Ballet. Estrenada el 1965, aquesta adaptació del coreògraf Sir Kenneth MacMillan sobre la partitura de Serguei Prokófiev és una de les obres mestres de la dansa del segle XX. 

Malgrat que és una drama d'època, ambientat pel magistral escenògraf i estilista Nicholas Georgiadis, la peça transmet emocions contemporànies. Romeu i Julieta és de les obres de Shakespeare més adaptades en el món de la dansa, i potser el ballet de MacMillan, que encaixa els moviments a la partitura de Prokófiev, sembla que és el més reeixit.

The Royal Ballet

Coreografia: Sir Kenneth MacMillan

Música: Serguei Prokófiev

Escenografia i vestuari: Nicholas Georgiadis

Ballarins principals: Alessandra Ferri i Wayne Ealing

Any: 1984

Durada: 128 min

Horaris

Dimarts 16 d'abril, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Música

PROJECCIONS

La bella dorment

Mates Ek revisita el conte de Charles Perrault i el ballet de Marius Petipa per explorar-ne la cara fosca amb música de P. I. Txaikovski.

 

 

ENTRADA 4 €
50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

Bodas de sangre

Carlos Saura filma la màgia dels assajos de la companyia d'Antonio Gades i la tragèdia de l'amor impossible de l'obra de Lorca.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients CaixaBank

PROJECCIONS

Pina (VOSE)

L'art de Pina Bausch és homenatjat pels seus ballarins i la mirada de Wim Wenders. Els intèrprets encarnen el desig, l'amor, la llibertat, l'alegria o el desconsol.

 

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank