Exposició Per què no hi ha pingüins al desert?

TALLERS

Per què no hi ha pingüins al desert?

En aquest taller, els nens i nenes podran descobrir que el fet que en un medi determinat es puguin trobar uns éssers vius i no uns altres no és qüestió d'atzar, sinó que és el producte d'una relació profunda entre les condicions físiques d'aquest medi i els éssers vius que l'habiten.

Experiències, jocs i maquetes els ajudaran a entendre el perquè de colors, formes, mides, comportaments... de diferents éssers vius, i a copsar per què l'adaptació a l'entorn és clau per a la supervivència.

L'activitat pretén que els infants, a través del coneixement de les relacions d'éssers vius i medi, i de les conseqüències que se'n poden derivar si l'alterem o el destruïm, prenguin consciència de l'equilibri en la natura i de la importància de protegir i conservar el nostre entorn.

Activitat recomanada per a nens i nenes de 6 anys.

Horaris

Divendres 5 d'abril, a les 18 h
Dissabte 4 de maig, a les 11.30 h

Promocions

50 % de dte. clients CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família: imaginar els colors

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició i que ens descobreix com Anglada veia les formes i els colors segons la intensitat de la llum.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

ALTRES FORMATS

Joc de pistes. Anglada-Camarasa, una revisió pictòrica de la col·lecció

Una forma alternativa i educativa de visitar l'exposició a través de l'experimentació en primera persona de les diferents facetes que van caracteritzar l'obra de l'artista Anglada-Camarasa.

gratuïta

 

ALTRES FORMATS

Mimesi

Explora l'esperit competitiu de l'antiga Grècia recreant les escenes protagonitzades pels seus herois i els seus déus. Hi descobriràs que un gest val més que mil paraules!

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank