Exposició Quin temps farà demà?

TALLERS

Quin temps farà demà?

T'has demanat mai com es formen els núvols? Què són les altes i les baixes pressions? Com varia la incidència dels rajos solars en funció de l'estat de l'any?

Si t'interessa l'estudi i la previsió del temps meteorològic, o com es recullen les dades sobre algunes variables meteorològiques com la temperatura o la insolació, per exemple, no et perdis aquest taller, que t'ajudarà a interpretar el món dels fenòmens atmosfèrics que ens envolten.

Horaris

Divendres 13 de juliol, a les 18 h; dissabte 28 de juliol, a les 18 h; dissabte 6 d'octubre, a les 11.30 h, i divendres 14 de desembre, a les 18 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

ALTRES FORMATS

Quiric

És un moble?, un ordinador?, un pinzell? Quiric és una eina per experimentar lliurement a través de les formes, el so i el color.

TALLERS

Planetes i estrelles

Per què hi ha dia i nit? I estacions? Aquesta activitat pretén iniciar els més petits en el món de l'astronomia i despertar el seu interès en l'observació del cel.

TALLERS

L'electricitat + 12

Us proposem descobrir experimentalment com es genera, es comporta i es transmet l'electricitat. Un generador de Van de Graaff ens permet experimentar i conèixer què són les càrregues elèctriques tot visualitzant-ne alguns dels efectes més sorprenents.