Exposició Indiana Jones. A la recerca de l'arca perduda

del cicle de Cinema "Petits Cinèfils"

Indiana Jones. A la recerca de l'arca perduda

Steven Spielberg, 1981, EUA. Doblada al català

Aquest cicle s'inaugura amb la presència de Toni Mena, director tècnic de l'escola FX Animation Barcelona 3D & Film School.

Toni Mena és un gran coneixedor dels efectes especials al cinema, il·lustrador en 2D i 3D i compositor en publicitat i cinema. Imparteix classes de VFX (efectes visuals) i coordina l'àrea de postproducció a l'escola FX Animation Barcelona 3D & Film School.

L'any 1936, un professor d'arqueologia molt particular anomenat Indiana Jones entra en contacte amb Marcus Brody, un director de museu que li encarrega la feina més important de la seva vida. Jones ha de trobar l'arca de l'Aliança, l'artefacte bíblic que permet el contacte directe amb Déu, abans que ho aconsegueixin els nazis. 

Primer episodi de la saga d'Indiana Jones, un dels aventurers més icònics de la ficció gràcies al seu característic barret i el seu fuet precís. Ideat per George Lucas i interpretat per Harrison Ford, Indiana Jones ha viscut tres aventures més posteriors: El temple maleït, L'última croada i El regne de la calavera de cristall

Títol original: Raiders of the Lost Ark

Any: 1981

Gènere: aventures

Idioma: anglès

Durada: 115 min

Edat recomanada: +7

 

Horaris

Dijous 27 de desembre, a les 18 h

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Cinema

PROJECCIONS

La bella durmiente

El dia que faci setze anys, la princesa Aurora serà víctima d'un encanteri. Amb l'ajut de tres fades, aconseguirà alliberar-se i conèixer l'amor.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

Merlín el encantador

La màgia i la saviesa de Merlí conduiran el jove Artur a comprendre els valors que el convertiran en el millor rei de la història d'Anglaterra.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

Els millors curts clàssics de Walt Disney

Els primers treballs de la factoria Disney on es presenten els grans personatges d'animació que van marcar les produccions posteriors de la companyia.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

PROJECCIONS

Fantasía

Fantasia és una de les primeres pel·lícules de Disney, una col·lecció d'interpretacions animades de temes de grans obres de música clàssica.

ENTRADA 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank