FILTRAR ACTIVITATS DE FAMILIA
  • Tipus d'activitat
    més filtros
  • fechas
    més filtros
     

Tallers

Quin temps farà demà?

En aquest taller aprendrem a interpretar el món dels fenòmens atmosfèrics que ens envolten i a comprendre l'estudi i la previsió del temps meteorològic.

inscripció 4 €

50 % de dte. Clients de CaixaBank

Tallers

La Lletreria

Crea les teves pròpies tipografies utilitzant tot tipus de materials i suports. Tria'n el color, la mida i la forma i fes volar la imaginació.

gratuïta

 

Visita a les exposicions

Visita taller: fotos que parlen

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició i activitats participatives i creatives a càrrec d'un mediador. A partir de 8 anys.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Visita a les exposicions

Visita taller: Històries sense paraules

Aquesta visita taller per a famílies inclou un recorregut breu per l'exposició i un taller on podreu construir una història a través de la relació entre imatges. A partir de 8 anys.

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Vols rebre totes les novetats sobre CaixaForum puntualment en el teu correu?

Projeccions

Mary Poppins

En el Londres de principis del segle XX una mainadera farà servir la música i l'aventura per apropar dos nens emocionalment allunyats del seu pare.

entrada 5 €

 

Tallers

Calaix de sons

Saps què és el so i com arriba fins a les teves orelles? Descobreix com tot comença amb una petita vibració i com n'és, de fascinant, el món que s'amaga rere el "calaix" de sons.

inscripció 4 €

50 % de dte. Clients CaixaBank

Tallers

Per què no hi ha pingüins al desert?

A través d'experiències, jocs i maquetes els més petits entendran per què l'adaptació a l'entorn és clau per a la supervivència de molts éssers vius.

inscripció 4 €

50 % de dte. Clients CaixaBank

Concerts i espectacles

Papageno & Cia.

En aquest concert, de to còmic i distès, en Papageno busca l'amor a través d'algunes de les òperes més famoses de Mozart. A partir de 5 anys.

entrada 6 €