VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita en família: imaginar els colors

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l'exposició i que ens descobreix com Anglada veia les formes i els colors segons la intensitat de la llum. A partir de 5 anys.

Filtrar activitats de família:
  • Tipus d'activitat
    més filtros
  • dates
    més filtros
     

ALTRES FORMATS

Joc de pistes. Anglada-Camarasa, una revisió pictòrica de la col·lecció

Una forma alternativa i educativa de visitar l'exposició a través de l'experimentació en primera persona de les diferents facetes que van caracteritzar l'obra de l'artista Anglada-Camarasa. A partir de 8 anys.

gratuïta

 

ALTRES FORMATS

Mimesi

Explora l'esperit competitiu de l'antiga Grècia recreant les escenes protagonitzades pels seus herois i els seus déus. Hi descobriràs que un gest val més que mil paraules! A partir de 5 anys.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients CaixaBank

ALTRES FORMATS

Quiric

És un moble?, un ordinador?, un pinzell? Quiric és una eina per experimentar lliurement a través de les formes, el so i el color.

gratuïta

 

TALLERS

Empremtes, marques, rastres…

Un taller per experimentar amb els processos que permeten extreure empremtes i familiaritzar-se amb les seves possibilitats plàstiques, a través de la creació d'un bosc de marques i rastres.

gratuïta

 

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS SOBRE CAIXAFORUM PUNTUALMENT EN EL TEU CORREU?

TALLERS

Feim de paleontòlegs

Activitat en què identificarem i classificarem fòssils, simularem processos de fossilització i veurem com sedimenta la roca.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients CaixaBank

TALLERS

Quin temps farà demà?

En aquest taller aprendrem a interpretar el món dels fenòmens atmosfèrics que ens envolten i a comprendre l'estudi i la previsió del temps meteorològic.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

TALLERS

Encaixos. Un edifici que amaga formes geomètriques

El nostre amic interactiu Quiric et convida a explorar l'entorn i fer servir diferents materials per aprendre a dibuixar i identificar les formes bàsiques de la geometria.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients CaixaBank

TALLERS

Planetes i estrelles

Per què hi ha el dia i la nit? I les estacions? Aquesta activitat pretén iniciar els més petits en el món de l'astronomia i despertar el seu interès en l'observació del cel.

INSCRIPCIÓ 3 €

50 % de dte. clients CaixaBank

CARREGAR MÉS RESULTATS