Crea la teva pròpia agenda i comença a reservar les activitats educatives que reforcen el desenvolupament d'una o diverses competències bàsiques d'una manera activa i experiencial.

Reserva les activitats educatives del curs 2019–2020 en la web d'EduCaixa

Consulta l'oferta

Tallers

L'energia

Més informació

 

Tallers

Reaccions químiques

Més informació

 

Tallers

Interpretant la meteorologia

Més informació

 

Tallers

L'electricitat

Més informació

 

Registra't per conèixer i reservar totes les activitats i recursos educatius d'Educaixa

O segueix-nos en

Visites a l'edifici

Visita dinamitzada a l'edifici de CaixaForum Palma

Més informació

 

En el blog d'Educaixa

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.

Entrevista a David Perkins: què val la pena aprendre a l'escola?

A la finals d’any vam tenir l’oportunitat de conversar amb David Perkins, reconegut educador i investigador del Project Zero de la Universitat de Harvard, gràcies a l’aliança entre EduCaixa i Project Zero, l’objectiu de la qual és promoure el debat i l’aprenentatge sobre l’últim en investigació educativa i noves eines, estratègies i recursos d’aprenentatge-ensenyament.