TALLERS

Fem de paleontòlegs

En aquesta activitat l'alumnat identificarà i classificarà fòssils, analitzarà processos de fossilització i observarà la formació de roques sedimentàries. 

TALLERS

La ciutat de Ramon Llull

Itinerari semiautònom per Palma per conèixer la vida i obra de Ramon Llull i descobrir els llocs que van ser escenari de la seva vida.

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

L'electricitat

En aquest taller l'alumnat descobrirà experimentalment com es genera, es comporta i es transmet l'electricitat.

 

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

L'energia

A través de diferents experiments, es descobreix què és l'energia, quin n'és l'origen i quines transformacions pot experimentar.

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

Reaccions químiques

A través de l'observació i l'experimentació, l'alumnat podrà deduir què és una reacció química i algunes de les seves característiques.

Ciència TALLERS
Més informació

 

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

TALLERS

Interpretant la meteorologia

Els nens i les nenes s'acostaran a la meteorologia a través de diversos experiments i l'ús dels instruments d'una estació meteorològica. 

Ciència TALLERS
Més informació

 

EDUCAIXA DINS DE L’AULA

Amplia la teva experiància en RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

Vídeos, interactius, infografies... Més de 800 recursos digitals per visualitzar i descarregar gratuïtament i que et permetran complementar les activitats que es fan al centre. Tot, classificat per nivells educatius i per àrees de coneixement. 

Amplia la teva experiància en DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

Programes i materials gratuïts en préstec sobre diferents temàtiques que proporcionen recursos atractius i motivadors per complementar i enriquir les classes. Demana el kit que t’interessi i te l’enviem al teu centre. 

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.