Trobades amb Lo siento cat
Conferències i debats

Trobades amb... Lo Siento

L'any 2005 Borja Martínez (Barcelona, 1975) va fundar en solitari l'estudi Lo Siento i, des de llavors, no ha fet més que créixer i recollir reconeixements, com demostren els LAUS que col·lecciona. Avui ja són sis persones a l'equip i junts segueixen treballant en els camps del disseny corporatiu, la restauració, el packaging i el disseny d'exposicions. La xerrada et dona l'oportunitat de conèixer amb més detall la seva filosofia i alguns dels seus projectes. I, de ben segur, entendràs per què Lo Siento té l'honor de formar part de l'Alliance Graphique Internationale, l'associació que representa els qui són considerats els millors dissenyadors del món.

Horaris

Dijous 17 d’octubre, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle d'Arts visuals

Conferències i debats

Trobades amb... Maria Arnal

Una vetllada amb la cantant Maria Arnal per parlar dels fonaments de la seva música i trajectòria professional, una veu que converteix la fragilitat en força i potència.

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Conferències i debats

Trobades amb… Ricardo Cavolo

L'il·lustrador Ricardo Cavolo compartirà les seves experiències i parlarà de la seva obra, que es defineix per un treball impecable en el tractament del color i per un enginy particular en la narrativa.

inscripció 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank