Sorprèn però és ciència
Tallers

Sorprèn però és ciència

Vivim envoltats de fenòmens i materials que tenen un comportament sorprenent. Sons que no sentim, radiació que no podem veure, fenòmens que són molt reals però que, en no poder-los percebre amb els sentits, ens semblen gairebé màgics o sobrenaturals.

En aquest taller, els infants tindran l'oportunitat d'experimentar i descobrir comportaments inesperats tant de materials que tenim molt a l'abast com en materials no tan comuns i que són el resultat de la tecnologia moderna. I podran descobrir com, observats amb enginy o utilitzant sensors i aparells, podem anar més enllà de la percepció que els nostres sentits ens ofereixen del món que ens envolta. 

Horaris

Dijous 2, divendres 3 i dissabte 4 de gener, a les 18 h

Comentaris

Nens i nenes a partir de 7 anys 

 

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

Concerts i espectacles

Els petits més grans. Les faules de l'equilibri

Descobreix el fascinant món dels insectes i coneix, en aquestes tres històries, les relacions entre ells, com la tasca pol·linitzadora de les abelles o la metamorfosi de les papallones.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Concerts i espectacles

A cau d'orella

Cinc músics amb instruments diferents fan un recorregut musical a través de diferents cançons populars amb petites pinzellades de jazz. De 2 a 6 anys.

entrada 6 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

Tallers

Estratègies dels éssers vius

Amb experiències, jocs i maquetes, explicarem per què els colors, les formes, les mides i els comportaments de diferents éssers vius són clau per a la seva adaptació a l'entorn i la seva supervivència.  

inscripció 4 €

50 % de dte. clients de CaixaBank