Entendre i tractar l'ansietat en l'autisme
Conferències i debats

Entendre i tractar l'ansietat en l'autisme

Aquesta conferència tracta sobre la batalla quotidiana de moltes persones amb autisme contra l'estrès i l'ansietat. Aquests dos símptomes estan presents en la majoria de les persones amb aquest trastorn, i els provoca nivells altament paralitzadors, els genera patiment i són l'origen de molts dels problemes de funcionament a la vida quotidiana.


Durant la xerrada, es tractarà què és l'ansietat i diferents aspectes sobre aquesta. Des de saber a què es deu la seva alta prevalença en persones amb autisme, els possibles motius que la desencadenen i els efectes que té, fins a com es pot prevenir i com se'n pot abordar el maneig dins d'un entorn socioeducatiu.


A càrrec de la Dra. Isabel Paula, professora titular de Trastorns del Desenvolupament i de la Conducta de la Universitat de Barcelona. Directora del postgrau Autisme: Diagnòstic i Intervenció de la UB. En l'actualitat també és cap de la Secció de Formació de Professionals en Intervenció Sociocomunitària de l'Institut de Desenvolupament Professional (ICE-Universitat de Barcelona). És autora de múltiples articles científics i llibres relacionats amb l'autisme; entre els més recents hi ha La ansiedad en el autismo. Comprenderla y tratarla i La autolesión en el autismo. ¿Búsqueda del dolor o liberación del mismo?

Horaris

Dijous 12 de novembre, a les 19 h

Col·labora

Institut de Desenvolupament Professional-ICE de la UB

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle de Ciència