Exposició Siempre juntos

PROJECCIONS

Siempre juntos

Gustavo Pizzi, 2018, Brasil. VOSE

La Irene és una dona de quaranta anys que viu amb la seva família als afores de Rio de Janeiro. Per a ella, la família ho és tot i fa equilibris per mantenir-la unida. La marxa d'un dels seus fills, que és seleccionat per jugar en un equipo d'handbol fora del país, altera l'equilibri familiar i obligarà la Irene a construir una nova vida en la qual mantingui la il·lusió.

El llargmetratge va guanyar el premi a millor pel·lícula iberoamericana al Festival de Màlaga i va formar part de la Secció oficial de pel·lícules internacionals a concurs al Festival de Sundance.

Títol original: Benzhino

Gènere: drama

Idioma original: portuguès

Durada: 95 min

Horaris

Dimarts 21 de maig, a les 19 h

Promocions

50 % de dte. clients de CaixaBank

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

TALLERS

Escolta, descobreix i crea la teva música

Un taller de música feta per i amb persones que conviuen amb algun tipus de discapacitat intel·lectual. Conclou amb un concert final en què es mostren els resultats del taller.

gratuïta

 

CONFERENCIES I DEBATS

Fòssils: una finestra al passat

En aquesta conferència descobrirem com es formen els fòssils i què ens expliquen de l'evolució biològica que ha permès arribar a les formes de vida actuals.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

VISITES A LES EXPOSICIONS

Visita comentada per a grups: cinema i emocions. Un viatge a la infància

Visita guiada a exposicions temporals per a grups, entitats culturals, associacions o col·lectius. Amb un màxim de 30 inscrits, la visita dura una hora i es pot fer en diversos idiomes.

INSCRIPCIÓ 70 €