Exposició Trobades amb... Joan Pons (el petit de cal eril)

del cicle d'Arts visuals "Trobades amb..."

Trobades amb... Joan Pons (el petit de cal eril)

Joan Pons és el petit de cal eril, el músic de Guissona que des de fa temps emociona el públic i la crítica. Va debutar amb I les sargantanes al sol, un àlbum carregat de melodies dolces que van evolucionar cap al misticisme amb el seu segon disc, Vol i dol. Els treballs posteriors, La figura del buit i La força, experimenten les possibilitats del pop metafísic, un subgènere que ell mateix va idear conjuntament amb Ferran Palau.

Aquest any ha publicat Triangle, una trilogia d'EP's que ressegueix l'estela musical dels àlbums predecessors. En la trobada descobrirem les diferents cares del músic i productor que, amb el seu carisma i talent, s'ha guanyat el reconeixement de la crítica i el públic.

Horaris

Dijous 18 d'octubre, a les 19 h

Promocions

50 % de descompte clients de CaixaBank

MÉS ACTIVITATS D'AQUEST cicle d'Arts visuals

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Lo Siento

El director de l'estudi creatiu Lo Siento, Borja Martínez, exposa en aquesta xerrada el treball que els ha portat a formar part de la prestigiosa Alliance Graphique Internationale.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Lyona

Coneixerem Marta Puig, la realitzadora i il·lustradora que s'amaga rere el sobrenom de Lyona, que ens revelarà les claus de la seva trajectòria creativa.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb... Maria Arnal

Una vetllada amb la cantant Maria Arnal per parlar dels fonaments de la seva música i trajectòria professional, una veu que converteix la fragilitat en força i potència.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank

CONFERENCIES I DEBATS

Trobades amb… Ricardo Cavolo

L'il·lustrador Ricardo Cavolo compartirà les seves experiències i parlarà de la seva obra, que es defineix per un treball impecable en el tractament del color i per un enginy particular en la narrativa.

INSCRIPCIÓ 5 €

50 % de dte. clients de CaixaBank