exposicions

Robert Capa en color

Cap a la meitat de la seva carrera, Capa, amb un talent notable per la fotografia en blanc i negre, va començar a treballar amb el color. Aquesta exposició explora com el reconegut reporter de guerra va renovar la seva tècnica fotogràfica i va adaptar la seva feina a una nova sensibilitat de postguerra.

exposicions

Festival NanoArts

En aquesta segona edició, NanoArts, el festival d'art en família de CaixaForum, proposa un dia sencer de tallers, cinema i activitats amb la llum com a protagonista.

exposicions

Ramon Pichot. D'Els Quatre Gats a la Maison Rose

Amic de Picasso i referent artístic de Dalí, Ramon Pichot és una figura destacada de l'art de començament del segle XX, tot i que poc coneguda. Aquesta exposició –la primera monogràfica dedicada a l'artista– planteja un itinerari vital i artístic a través de tres escenaris que el van marcar: Barcelona, París i Cadaqués.

exposicions

Pintura flamenca i holandesa dels Museus de Ginebra

A partir del segle XV, els Països Baixos i Flandes viuen un floriment artístic excepcional que fa sorgir nous tipus de pintura. Aquesta exposició ofereix una anàlisi de l'aparició i el triomf dels gèneres pictòrics en l'art flamenc i holandès dels segles XVI i XVII amb obres procedents del Museu de Ginebra.

VOLS REBRE TOTES LES NOVETATS SOBRE CAIXAFORUM PUNTUALMENT EN EL TEU CORREU?

exposicions

Gestos iconoclastes, imatges heterodoxes

A partir d'una selecció d'obres d'artistes contemporanis de la Col·lecció "la Caixa" i la Col·lecció MACBA, el comissari Carlos Martín et convida a reflexionar sobre el fenomen de la destrucció i la reutilització de les imatges, amb manipulacions i contextos que en canvien radicalment el sentit. 

CARREGAR MÉS RESULTATS