ALTRES FORMATS

10 trucs per explicar ciència

Aquesta xerrada repassarà els trucs més adequats per fer servir eines pròpies de la comunicació en l'ensenyament de les ciències.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

TALLERS

La tria: Taller d'orientació educativa

Aquest taller proposa un seguit d'exercicis individuals i dinàmiques de grup per reflexionar sobre el fet de triar tant en l'àmbit acadèmic com el personal.

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

La tria. Un taller d'orientació per a professorat

Aquest taller proposa un seguit d'activitats per dotar el professorat d'eines per acompanyar l'alumnat en el procés de decisió sobre el seu futur acadèmic i professional.

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

Fenòmens elèctrics

A partir de diferents experiments, l'alumnat descobrirà que l'electricitat és present en tots els materials que ens envolten i serà conscient dels perills que té.

Ciència TALLERS
Més informació

 

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

TALLERS

Veus i ritmes d'Àfrica

En aquest taller, l'alumnat descobrirà el cant a diferents veus i aprendrà un repertori fresc i divertit basat en la música africana i amb l'ajuda de la percussió corporal.

Ciència TALLERS
Més informació

 

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.