ALTRES FORMATS

Cinema i emocions. Un viatge a la infantesa

Una visita acompanyada de dinàmiques per verbalitzar les emocions de la infantesa tot identificant com s'ho fa el setè art per provocar-les.

ALTRES FORMATS

Cinema i emocions. Un viatge a la infància

L'alumnat identificarà les emocions viscudes amb les pel·lícules i farà un viatge emocional a la infantesa a través del cinema.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

ALTRES FORMATS

Cinema i emocions. Un viatge a la infantesa

Com ha mostrat la infància el cinema? Es reviuran les emocions viscudes a través de les pel·lícules i es prendrà consciència dels recursos del setè art per provocar-les.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

TALLERS

Llum i color

A través de l'experimentació en els camps de l'òptica i la biologia, el grup descobrirà les característiques i les propietats de la llum i dels colors.

Ciència TALLERS
Més informació

 

TALLERS

Gestos (EXTRA)ordinaris

Aquest taller convida a explorar la naturalesa dels moviments quotidians i a descobrir-ne totes les possibilitats expressives i artístiques.

Ciència TALLERS
Més informació

 

REGISTRA’T PER CONÈIXER I RESERVAR TOTES LES ACTIVITATS I RECURSOS EDUCATIUS D’EDUCAIXA

o segueix-nos en

ALTRES FORMATS

Què saps del VIH/sida?

Un investigador d'IrsiCaixa exposarà l'estat actual de la sida i la seva recerca i convidarà l'alumnat a debatre sobre aquesta malaltia i les seves implicacions socials.

Ciència ALTRES FORMATS
Més informació

 

EDUCAIXA DINS DE L’AULA

Amplia la teva experiància en RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

RECURSOS DIGITALS PER A L’AULA

Vídeos, interactius, infografies... Més de 800 recursos digitals per visualitzar i descarregar gratuïtament i que et permetran complementar les activitats que es fan al centre. Tot, classificat per nivells educatius i per àrees de coneixement. 

Amplia la teva experiància en DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

DEMANA EL KIT PER A LA TEVA CLASSE

Programes i materials gratuïts en préstec sobre diferents temàtiques que proporcionen recursos atractius i motivadors per complementar i enriquir les classes. Demana el kit que t’interessi i te l’enviem al teu centre. 

EN EL BLOG D'EDUCAIXA

Com avaluar la competència d’aprendre a aprendre?

En el darrer lliurament del nostre blog parlem sobre la importància de desenvolupar la competència d’aprendre a aprendre del nostre alumnat. Aprendre a aprendre és la capacitat de perseguir i persistir en l’aprenentatge, d’organitzar el propi aprenentatge a través de la gestió eficaç del temps i la informació, tant individualment com en grup.

Aprendre a aprendre: una competència clau per al segle XXI

En el document The Future of Education and Skills: Education 2030, publicat per l’OCDE el 2018, s’identifiquen els nombrosos reptes als quals s’enfronta la nostra societat. El futur és incert i no podem predir-lo, però podem preparar-nos tan bé com sigui possible per encarar les transformacions que hagin d’arribar.