Visita CaixaForum Girona

T'acompanyem perquè descobreixis CaixaForum Girona

Situat al cor del barri antic de la ciutat, l’edifici que alberga CaixaForum Girona és una mostra d’arquitectura civil catalana d’època medieval. Construït al carrer de Ciutadans, antiga artèria de la ciutat, i lloc de residència de famílies nobles, es coneix popularment com la Fontana d’Or. 
Declarat el 1921 monument històric nacional, aquest antic palau que al llarg de la seva història ha tingut diferents usos, és avui un espai obert a tots els ciutadans, amb una proposta cultural d’exposicions, conferències, debats, activitats educatives, tallers… Un centre sense barreres que fomenta la integració, el diàleg, el coneixement i l’educació.

Adreces, contacte i com s'hi arriba

Adreça

Ciutadans , 19

17004 Girona

Tel. 972 20 98 36

caixaforumgirona@magmacultura.net

Horari de visita a les exposicions

De dilluns a divendres, de 10 a 20 h. Dissabtes d'11 a 20h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Horari d'atenció al públic

De dilluns a divendres, de 9 a 20 h
Dissabtes, d'11 a 20 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Horari especial Girona, Temps de Flors

Dissabtes 11 i 18 de maig, de 10 a 24 h
Dimecres 15 de maig, de 10 a 24 h
Diumenge 19 de maig, de 10 a 20 h

Transports

Autobusos urbans

Línia 11, amb parada davant de l’Ajuntament
Línies 1, 6 i 7, amb parada a la pl. de Catalunya

Autobusos interurbans

Estació d’autobusos – Pl. d’Espanya
Pl. d’Espanya, s/n

Tren

Renfe. Estació de Girona
Pl. d’Espanya, s/n
Més informació: 
http://www.renfe.com/viajeros

Girocleta

Estació 03 - Pl. de Catalunya

CaixaForum Girona, un centre adaptat

Accessible per a usuaris amb cadira de rodes i persones amb mobilitat reduïda

Accessibilitat a tots els espais.
Cadires pròpies a disposició dels usuaris. Per poder-ne disposar només cal adreçar-se al punt d’informació del vestíbul de CaixaForum. L’accés a aquest servei està limitat a la disponibilitat de les cadires, i d’acord amb l’ordre de petició.
Lavabos adaptats a la planta 2.

Activitats adaptades a persones amb discapacitat mental, intel·lectual o psíquica

Adaptació de tallers educatius i de visites comentades a les exposicions i a l’edifici per a persones amb discapacitat mental, intel·lectual o psíquica.
Es requereix inscriure-s’hi prèviament al telèfon 972 20 98 36.

Accessible per a persones cegues o amb dificultats visuals

Tecles en alfabet braille als ascensors.
Es permet l’entrada a gossos guia i gossos d’assistència.

Accessible per a persones amb dificultats auditives

Adaptador per a connexió d’audiòfons a sistemes d’àudio.

Política ambiental

La Fundació Bancària ”la Caixa”, entitat compromesa amb la sostenibilitat, basa les seves actuacions en un pla estratègic orientat a una política de responsabilitat social, un dels aspectes fonamentals de la qual és la protecció del medi ambient i la reducció dels impactes ambientals derivats de les activitats i els serveis que duu a terme als centres de treball principals de l’entitat.

En aquest sentit, la Fundació Bancària ”la Caixa” implanta un sistema de gestió ambiental segons la norma ISO 14001:2015 als seus centres de treball (CaixaForum Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Palma, Madrid, Saragossa, Sevilla i Palau Macaya), i es compromet a:

  1. Adequar la gestió ambiental, d’acord amb el nostre context i cultura organitzativa, implantant els processos necessaris per obtenir la millora contínua del nostre acompliment ambiental.
  2. Adoptar les mesures necessàries per garantir el compliment de tota la normativa ambiental aplicable a les activitats i instal·lacions dels nostres centres (tant en l’àmbit local com autonòmic, estatal i europeu), com també tots els convenis i/o acords als quals la Fundació Bancària ”la Caixa”, a través dels centres, s’aculli.
  3. Protegir el medi ambient i prevenir la contaminació mitjançant la utilització sostenible dels recursos naturals, l’ús eficient de l’aigua i l’energia, i fomentar les pràctiques de reducció, reutilització i reciclatge de residus.
  4. Formar, sensibilitzar i implicar a cada treballador fent que sigui partícip de la gestió ambiental, i transmetre als proveïdors i a les empreses subcontractades les nostres directrius ambientals.
  5. Afavorir la comunicació amb criteris de transparència i informar tots els grups d’interès (treballadors, clients, proveïdors, subcontractistes, institucions...) amb la finalitat de fer-los conèixer la política ambiental i establir amb ells relacions de cooperació.

Amb això la Fundació Bancària ”la Caixa”, a través dels seus centres de treball, vol contribuir a millorar el medi ambient i a mitigar el canvi climàtic en benefici de tota la societat.

Barcelona, 17 d’octubre de 2017